Kαθυστέρηση αλλά καμία ανησυχία για Βάργκας

Tα... χρονοβόρα διαδικαστικά απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ρόναλντ Βάργκας και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ανησυχούν.

Kαθυστέρηση αλλά καμία ανησυχία για Βάργκας

Στο θέμα της απόκτησης του Ρόναλντ Βάργκας από την ΑΕΚ έχει σημειωθεί μία καθυστέρηση ωστόσο οι άνθρωποί της θεωρούν ότι αποτελεί μόνο θέμα χρόνου το κλείσιμο της μεταγραφής.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα της υπογραφής του προσυμφώνου και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση, τότε η ΑΕΚ θα στείλει άνθρωπό της στην Χιλή προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει ήδη τις υπογραφές των ατζέντηδων του Βάργκας οι οποίοι αναχώρησαν χθες από την Ελλάδα με προορισμό τις πατρίδες τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα ενδιαφέρθηκε και η βελγική Γκενκ, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν αφού η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Βάργκας στην "Ένωση" βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Το συμφωνητικό που θα υπογράψει ο Βάργκας θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ταξιδέψει στην Αθήνα και περάσει από ιατρικές εξετάσεις υπό την εποπτεία των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βρήκε η ΑΕΚ για Βάργκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK