Κάτι έχει από Αγγλία ο Πελεγκρίνο...

“Έχω πάρει την απόφασή μου”, είπε ο Αργεντινός για το μέλλον του, δίνοντας την αίσθηση στους Ισπανούς ότι δεν θα συνεχίσει τελικά στην Αλαβές. Τι λένε στην Ιβηρική για την “σούπερ πρόταση του Ολυμπιακού”, αλλά και για το ενδιαφέρον από την Αγγλία.

Κάτι έχει από Αγγλία ο Πελεγκρίνο...

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι παλεύει με... θηρία για να αποσπάσει την υπογραφή του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ο Αργεντινός είναι ο πρώτος στόχος των “ερυθρολεύκων”, αυτός είναι που περίμεναν καρτερικά μετά το “ναυάγιο” με τον Ρεμί Γκαρντ και δεν αποκλείεται ακόμα και τις επόμενες 24 ώρες να γνωρίζουμε την κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Πελεγκρίνο αμέσως μετά τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι είπε ότι “έχω πάρει την απόφασή μου”. Μια ατάκα που σύμφωνα με τους Ισπανούς “φωτογράφιζε” ότι δεν θα συνεχίσει τελικά στην Αλαβές. Και το λέμε αυτό, γιατί ακουγόταν ότι ενδεχομένως να συνέχιζε στους Βάσκους.

Τι λένε λοιπόν τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία; Ότι στην Αλαβές δεν θα συνεχίσει και πώς ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητές του να τον ντύσει στα κόκκινα! Γιατί κάνουν αυτή την εκτίμηση; Επειδή οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Πελεγκρίνο από κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Απλώς ο Πελεγκρίνο είναι διστακτικός για τους εξής λόγους: Πρώτον, είχε ως προτεραιότητα να συνέχιζε στην Ισπανία. Δεύτερον, αποτελούσε “αγκάθι” το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει απευθείας στους ομίλους του Champions League που εδώ και χρόνια αποτελούσε το “δέλεαρ” των ξένων προπονητών. Τρίτον, έχει κάνει μεγάλο κακό το ότι οι Πειραιώτες άλλαξαν σε μία χρονιά πέντε προπονητές και αυτό είναι κάτι που έχει συζητηθεί έντονα στο εξωτερικό.

Πάμε όμως στο πιο σημαντικό: Στην Βασκωνία εκτιμούν ότι ο Πελεγκρίνο έχει κάτι στα χέρια του από Αγγλία. Είναι η Σαουθάμπτον; Είναι η Κρίσταλ Πάλας; Όπως και να 'χει, ο Αργεντινός φέρεται να έχει κάνει “γκελ” σε κάποιες αγγλικές ομάδες, αλλά και πάλι η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι από οικονομικής πλευράς η πρόταση του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή. Δεν αποκλείεται να μην φτάσουμε καν ως την Τετάρτη (31/5). Μπορεί και εώς την Δευτέρα (29/5) ο Πελεγκρίνο να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK