Κάτι τρέχει με Λα Κορούνια-Λούκας

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ντέπορ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Κάτι τρέχει με Λα Κορούνια-Λούκας

Ο "γάμος" Λούκας-ΠΑΟΚ έγινε, τελικά, το περασμένο καλοκαίρι μετά από αρκετές προσπάθειες και των δύο πλευρών. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φανέρωσε φέτος δείγματα της αξίας του, όντας πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα, αλλά και πρώτος σε ασίστ. Μοναδικό του μειονέκτημα μπορεί κανείς να πει ότι ήταν η αδυναμία του να ξεμπλοκάρει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλα ματς.

Πριν από μερικές μέρες ο Λούκας σε συνέντευξή του στην Ισπανία είχε εκφράσει την επιθυμία του κάποτε να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα. "Θα ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό. Πάντα ψάχνω να βελτιωθώ. Δεν γνωρίζω κανένα παίκτη χωρίς φιλοδοξίες. Και ξέρω καλά τον εαυτό μου. Θέλω περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα. Θέλω να κάνω όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε κάθε βήμα που κάνω θέλω να βελτιώνομαι", τόνισε συγκεκριμένα.

Μία δήλωση που μόνο τυχαία απ' ότι φαίνεται δεν ήταν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία η Λα Κορουνία (ομάδα που εδρεύει στον τόπο καταγωγής του) έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Βέβαια, ο Λούκας δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ με συμβόλαιο που έχει ισχύ έως το 2016 και όπως όλοι οι παίκτες του "Δικεφάλου" έτσι κι αυτός έχει την τιμή του.

Η Λα Κορούνια, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση εάν θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε καταβάλλει στην Καρπάτι 700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK