Κάτι τρέχει με τον Αντριάνο

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Ίντερ λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του Αντριάνο.

Κάτι τρέχει με τον Αντριάνο
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Ίντερ λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος στράικερ των « νερατζούρι» χώρισε πριν από τρεις εβδομάδες με την αρραβωνιαστικιά του, Ντανιέλε, η οποία δεν άντεξε τα συνεχή ταξίδια του και την μόνιμη απουσία λόγω υποχρεώσεων, και από τότε μοιάζει σαν ένας άλλος Αντριάνο.

Αρχικά καθυστέρησε την επιστροφή του από το Ρίο ντε Τζανέιρο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του συμπαίκτη του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν που τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από όλη την ομάδα. Ακολούθησε η αργοπορημένη άφιξη του στην τελευταία προπόνηση πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με την Σαμπντόρια και η απογοητευτική του εμφάνιση στην αναμέτρηση στην Γένοβα.

Το επιστέγασμα όλων αυτών ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο Αντριάνο εθεάθη σε νυχτερινό κλαμπ του Μιλάνο να διασκεδάζει με φίλους του μέχρι πρωίας. « Είναι άχρηστο να αρχίσουμε να λέμε διάφορα καθώς πιστεύω ότι το πρόβλημα με τον Αντριάνο έχει να κάνει με τη φυσική του κατάσταση. Εμείς ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσει να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε στα παιχνίδια και είναι στο χέρι του Μαντσίνι να επέμβει », τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζιακίντο Φακέτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK