Kατηγορείται για τον πανηγυρισμό ο Τόρρες

Στα χνάρια του Ντιμίτρι Πίτερμαν κινείται και ο προπονητής της Μάλαγα, Αντόνιο Τάπια. Ο τελευταίος ενοχλήθηκε από τον πανηγυρισμό του Φερνάντο Τόρρες, στον γκολ με το οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιάνους και τώρα ζητά την τιμωρία του διεθνούς επιθετικού

Kατηγορείται για τον πανηγυρισμό ο Τόρρες
Στα χνάρια του Ντιμίτρι Πίτερμαν κινείται και ο προπονητής της Μάλαγα, Αντόνιο Τάπια. Ο τελευταίος ενοχλήθηκε από τον πανηγυρισμό του Φερνάντο Τόρρες, στον γκολ με το οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιάνους και τώρα ζητά την τιμωρία του διεθνούς επιθετικού. Μάλιστα δεν ξέχασε και τους Βραζιλιάνους της "βασίλισσας", για τους οποίους είχε να πει μία...κακή κουβέντα.

"H ενέργεια του Τόρρες αποτελεί πρόκληση για βία και αντίδραση από το κοινό. Το ότι έβγαλε την γλώσσα του φάνηκε από τον πάγκο. Αυτές οι αντιδράσεις του έξηγούν γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν του έχει εμπιστευτεί φανέλα βασικού", τόνισε ο Τάπια.

Ο "Ελ Νίνο" κάλυψε τα αυτιά του και έβγαλε την γλώσσα του όταν ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του στο "Λα Ροσαλέδα" και όπως αποκάλυψε δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν, αλλά ήταν κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν παίκτη της Θέλτα, Χόρχε Λαρένα.

O τεχνικός της Μάλαγα δεν σταμάτησε εδώ: "Οπως τιμωρούν αυτούς που πετούν αντικείμενα, το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με αυτούς τους παίκτες. Ποινή θα έπρεπε να είχε επιβληθεί και στους παίκτες της Ρεάλ που πανηγύρισαν σαν κατσαρίδες, αφού τα γκολ είναι για να γιορτάζονται με τους συμπαίκτες τους", πρόσθεσε ο Τάπια, αναφερόμενος και στον σάλο που είχε προκαλέσει ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο σε ένα από τα δύο γκολ στην νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μεντιχορόθα".

O τρόπος που ο Τόρρες γιόρτασε το γκολ εξόργισε και τον παίκτη της Μάλαγα, Πάκο Εστέμπαν, που κατηγόρησε τον επιθετικό της Ατλέτικο για ασέβεια προς το κοινό, ενώ δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί διάλεξε να πανηγυρίσει τόσο περίεργα ένα τέρμα σε έναν απλό αγώνα πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK