Κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε Κασίγιας, Αλόνσο και Βίγια

Το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ κλήθηκε να πληρώσει στην εφορία, ως πρόστιμο για φοροδιαφυγή, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι Τσάμπι Αλόνσο και Νταβίδ Βίγια, κατηγορούνται επίσης για φοροδιαφυγή.

Κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε Κασίγιας, Αλόνσο και Βίγια

Οι έλεγχοι της Εφορίας στην Ισπανία συνεχίζονται, με ολοένα και περισσότερους διασήμους να αποκαλύπτονται με αδήλωτα εισοδήματα. Μεγάλη εντύπωση έκανε η περίπτωση του Λιονέλ Μέσι πριν κάποιο διάστημα, στον οποίο είχε υποβληθεί πρόστιμο δέκα εκατομμυρίων ευρώ για φοροδιαφυγή.

Η νέα περίπτωση ποδοσφαιριστή, που ήρθε στο προσκήνιο με αδήλωτα ποσά στην Εφορία, ακούει στο όνομα, Ίκερ Κασίγιας. Ο Ισπανός πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης, πλήρωσε πρόστιμο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, επειδή έκρυβε από το δημόσιο, μεγάλα ποσά του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την ισπανική "LaVanguardia", στον κατάλογο της εφορίας με τους παίκτες που δεν έχουν δηλώσει μεγάλα ποσά του μισθού τους στο κράτος, βρίσκονται μεταξύ άλλων, ο μέσος της Ρεάλ, Τσάμπι Αλόνσο, αλλά και ο επιθετικός της Ατλέτικο, Νταβίδ Βίγια, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν γλιτώνουν το βαρύ πρόστιμο.

Κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε Κασίγιας, Αλόνσο και Βίγια

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 + 1 καλύτερα γκολ του Ρονάλντο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK