Κατηγορίες σε Σκρτελ, εκτός μάχης Στάριτζ και Λαλάνα

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία άσκησε κατηγορίες στον Μάρτιν Σκρτελ για το "πάτημα" στον Ντε Χέα στο τέλος του ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, με τον Σλοβάκο να κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού τέθηκαν οι Στάριτζ και Λαλάνα.

Κατηγορίες σε Σκρτελ, εκτός μάχης Στάριτζ και Λαλάνα

Κατηγορίες στον Μάρτιν Σκρτελ για το "πάτημα" πάνω στον Ντε Χέα στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του "Άνφιλντ" κόντρα στην Γιουνάιτεντ, άσκησε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης μπορεί να μην είδε την συγκεκριμένη φάση και να μην έδειξε κάρτα στον Σλοβάκο, ωστόσο τώρα ο αμυντικός της Λίβερπουλ κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Κατηγορίες σε Σκρτελ, εκτός μάχης Στάριτζ και Λαλάνα

Όπως και ο Τζέραρντ ( δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο συγκεκριμένο ματς), ο Σκρτελ αναμένεται να λήψει από τα παιχνίδια των "Reds" με Άρσεναλ, Μπλάγκμπερν (για το Κύπελλο) και Νιούκαστλ.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς τώρα, εκτός μάχης τέθηκαν οι Λαλάνα και Στάριτζ. Ο πρώτος αποσύρθηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα ματς με Λιθουανία και Ιταλία, έχοντας υποστεί μυϊκό τραυματισμό και θα μένει εκτός για 10 μέρες, ενώ εκτός εθνικής αναμένεται να τεθεί και ο δεύτερος που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο ισχίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK