"Κατηγορώ" του Ορμαν στον Φαν Πέρσι

"Κατηγορώ" του Ορμαν στον Φαν Πέρσι
Η αποβολή του Ρόμπι Φαν Πέρσι στον αγώνα της Αρσεναλ με την Τουν μπορεί να χαρακτηρίστηκε απο τον ίδιο άδικη, αλλά όχι και από τον παίκτη που την...κέρδισε. Ο Αλέν Ορμαν κατέκρινε τον Ολλανδό για την ενέργεια του και ουσιαστικά τον κατηγόρησε ότι έκανε περισσότερο κίνηση μποξέρ, παρά ποδοσφαιριστή.

"Δεν ξέρω τι ήθελε να πετύχει σηκώνοντας το πόδι του τόσο ψηλά. Κάποιες φορές και εγώ πηγαίνω σε αγώνες μποξ, αλλά ξέρω ότι δεν είναι το σωστό άθλημα για μένα. Η απόφαση του διαιτητή ήταν δικαιολογημένη", τόνισε ο αμυντικός των Ελβετών, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο με επτά ράμματα και ένα μαυρισμένο μάτι.

Εν συνεχεία ο Ορμαν μίλησε για την φάση και τις...παρενέργειες της: "Πήγα να γυρίσω την μπάλα πίσω και είδα το πόδι του στο πρόσωπο μου και αίμα στο χέρι μου. Κατάλαβα τι έγινε, αλλά όχι ότι πήρε κόκκινη κάρτα. Μόλις σηκώθηκα είχε πονοκέφαλο, αλλά δεν ήθελα να βγω και να αφήσω τους συμπαίκτες μου. Μου έκαναν ένα ράμμα στο δεξί μάτι και αρκετά στο αριστερό, αλλά δεν μπόρεσα να τα μετρήσω καλά στην κατάσταση που ήμουνα. Ευτυχώς τώρα είμαι εντάξει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK