Κατηγορούμενη για σεξισμό από τη γυναικεία ομάδα της!

Η Γουέστ Χαμ αλλάζει επίπεδο εντός γηπέδου με τη μετακόμισή της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου όμως την ίδια ώρα παίρνει... μηδέν για συμπεριφορά προς τη γυναικεία ομάδα της!

LONDON, ENGLAND - AUGUST 21: Co-owners of West Ham United David Gold and David Sullivan post for a picture at the stadium before the Premier League match between West Ham United and AFC Bournemouth at Olympic Stadium on August 21, 2016 in London, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 21: Co-owners of West Ham United David Gold and David Sullivan post for a picture at the stadium before the Premier League match between West Ham United and AFC Bournemouth at Olympic Stadium on August 21, 2016 in London, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images) GETTY IMAGES

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί πρότυπο για τη διοίκηση κάθε ομάδας στην Premier League αν σκεφτεί κανείς ότι πέρα από τις ανέσεις που παρέχει στον Γκουαρδιόλα και στους παίκτες του, προσφέρει τις ΙΔΙΕΣ ακριβώς ευκολίες και στη γυναικεία ομάδα!

Την ώρα όμως που οι "πολίτες" δίνουν το καλό παράδειγμα και ανεβάζουν τον πήχη, η Γουέστ Χαμ τον ρίχνει απελπιστικά και με μεγάλη ευκολία, με τη διοίκηση των "σφυριών" να έχει βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα μετά από καταγγελίες του προέδρου της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας πως αντιμετωπίζονται σεξιστικά.

Ο Στίβεν Χαντ δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε "κραυγές" διαμαρτυρίας αλλά υπέβαλε επίσημο φάκελο όπου κατηγορεί την ομάδα της Premier League για παραβίαση των κανονισμών της FA περί διακρίσεων απέναντι στη γυναικεία ομάδα, που παίζει στην Premier League Southern division (τρίτη κατηγορία).

Κατηγορούμενη για σεξισμό από τη γυναικεία ομάδα της!

Συγκεκριμένα ο Χαντ κατηγόρησε τον σύλλογο ότι έχει εμποδίσει όλες τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας για την αναζήτηση χορηγού στη φανέλα, με αποτέλεσμα το μπάτζετ να παραμένει απελπιστικά χαμηλό.

Το αποτέλεσμα είναι η γυναικεία ομάδα να μην έχει φυσιοθεραπευτή, να μην έχει δικό της λεωφορείο για τις μετακινήσεις στο πλαίσιο των αγώνων αλλά και να υποχρεώνεται στον απόλυτο ξεπεσμό, να χρησιμοποιεί τις εμφανίσεις της περσινής σεζόν με τα ονόματα των παικτριών που ήταν πέρυσι στην ομάδα!

Κατηγορούμενη για σεξισμό από τη γυναικεία ομάδα της!

Ως κερασάκι στην τούρτα, η διοίκηση των Λονδρέζων δεν επιτρέπει στη γυναικεία ομάδα να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της ανδρικής ομάδας. Παιδιά και αποπαίδια δηλαδή...

"Η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο μέχρι να αρχίσει να συμπεριφέρεται ως σύλλογος που βρίσκεται στον 21ο αιώνα. Αρχικά νόμιζα πως ήταν απλά αδιαφορία αλλά τώρα καταλαβαίνω πως υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να μπλοκάρουν την ανάπτυξή μας", δήλωσε ο εξοργισμένος πρόεδρος της γυναικείας ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK