Κατηγορούμενη η Σίτι για υπόθεση αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Η FA απήγγειλε κατηγορία κατά της Μάντσεστερ Σίτι που αφορά παραβίαση θεσπισμένων κανονισμών σε σχέση με ελέγχους για ντόπινγκ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κατηγορούμενη η Σίτι για υπόθεση αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι απολογούμενη! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το απόγευμα της Τετάρτης (11/1), οι "μπλε" του Μάντσεστερ είναι κατηγορούμενοι για το γεγονός ότι άνθρωποι από το αντί-ντόπινγκ κοντρόλ απέτυχαν να βρουν παίκτες της Σίτι σε προγραμματισμένο έλεγχο, με το σύλλογο να αδυνατεί να δώσει επαρκείς πληροφορίες για το πού βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές.

Κατηγορούμενη η Σίτι για υπόθεση αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Σημειώνεται πως οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν αναλυτικές λεπτομέρειες για τις προπονήσεις τους και το πού βρίσκονται οι παίκτες τους, ώστε να μπορούν εκείνοι να είναι στη διάθεση της υπηρεσίας αντί-ντόπινγκ κάθε στιγμή, κάτι που η Σίτι κατηγορείται πως δεν το έκανε.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι "πολίτες" καλούνται να απαντήσουν στις κατηγορίες που τους αποδίδονται μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, ωστόσο αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως δεν υπήρχε επαρκή ενημέρωση μόνο και μόνο επειδή έγινε μία ξαφνική αλλαγή στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και τίποτα περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK