Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών ο Αντριάνο!

Ο γνωστός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Αντριάνο, κατηγορείται για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μάλιστα οι αρχές του έχουν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Brasil - Rio de Janeiro - RJ - 21/06/2009 - Adriano do Flamengo comemora seu gol durante partida contra o Internacional, valida pela setima rodada do Brasileiro 2009, realizada no Maracana. Foto: Alex Carvalho/AGIF
Brasil - Rio de Janeiro - RJ - 21/06/2009 - Adriano do Flamengo comemora seu gol durante partida contra o Internacional, valida pela setima rodada do Brasileiro 2009, realizada no Maracana. Foto: Alex Carvalho/AGIF BRASIL - RIO DE JANEIRO - RJ - 21/06/2009 - ADRIANO DO FLAMENGO COMEMORA SEU GOL DURANTE PARTIDA CONTRA O INTERNACIONAL, VALIDA PELA SETIMA RODADA DO BRASILEIRO 2009, REALIZADA NO MARACANA. FOTO: ALEX CARVALHO/AGIF

Αν και μόλις 32 ετών ο γνωστός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Αντριάνο, οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο πρώην παίκτης της Ίντερ αυτή τη φορά έχει βρεθεί κατηγορούμενος για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών στο Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές έκαναν έρευνα για ένα μηχανάκι με πλαστά στοιχεία, το οποίο το οδηγούσε ένα άτομο που ήταν κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών. Έτσι λοιπόν η αστυνομία έφτασε στην ανακάλυψη, πως το μηχανάκι αυτό το είχε αγοράσει ο Αντριάνο το 2008 και το είχε γράψει στο όνομα της μητέρας ενός γνωστού dealer, με το όνομα "Μίκα".

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να κρατήσει το διαβατήριο του Αντριάνο και να του απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται να προκύψουν στοιχεία. Κι όλα αυτά μάλιστα έρχονται στο φως, λίγες μέρες μετά την συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την Χάβρη, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ωστόσο όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ δεν έχει ενημερωθεί επίσημα από τις αρχές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK