Η αναχώρηση: Το κομπολόι του Τζαβέλλα και το μπαταρισμένο χέρι του Αγγελου

Μετά από αγωνιστική αποχή αρκετών ημερών, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για να ξαναμπούν στο γήπεδο. Η αποστολή του Δικεφάλου "πετάει" το μεσημέρι της Τρίτης (25/11) για την Λευκορωσία, όπου την Πέμπτη (27/11) θα αντιμετωπίσει στο Μπορίσοφ την Μινσκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η αναχώρηση: Το κομπολόι του Τζαβέλλα και το μπαταρισμένο χέρι του Αγγελου

Η αναχώρηση έγινε κάτω από ήπιους τόνους και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη αγωνιστική αποστολή του ΠΑΟΚ, με χαρακτηριστικό... highlight ένα κομπολόι που είχε μαζί του ο Τζαβέλλας. Τέλος, ο Αγγελος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" με μπαταρισμένο το χέρι του λόγω της πρόσφατης επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί στο χέρι.

Υπενθυμίζουμε, ότι την Τετάρτη (26/11) στις 16.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου "Πεκίνο", θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Άγγελου Αναστασιάδη και ενός από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς θα λάβει χώρα την Τετάρτη (26/11) στις 18:00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Λευκορωσίας και θα είναι ανοιχτή για τα Μεσα στα πρώτα 15 λεπτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK