Κάτοικος Λος Άντζελες ο Ιμπραΐμοβιτς;

Στα 35 του χρόνια συνεχίζει να "πυροβολεί" χωρίς σταματημό τις αντίπαλες εστίες. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραμένει ένα καυτό όνομα και με το συμβόλαιό του να λήγει αυτό το καλοκαίρι, οι μνηστήρες είναι πολλοί για τον Σουηδό με την Αμερική να τον καλεί.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 26:  Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates as he scores their third goal  during the EFL Cup Final between Manchester United and Southampton at Wembley Stadium on February 26, 2017 in London, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 26: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates as he scores their third goal during the EFL Cup Final between Manchester United and Southampton at Wembley Stadium on February 26, 2017 in London, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Σε 25 εμφανίσεις με τους "κόκκινους διαβόλους" έχει ήδη παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες 15 φορές. Ο 35χρονος Σουηδός, έχει "κλείσει τα στόματα" σε όσους ήταν επικριτικοί απέναντί του σχετικά με την ηλικία και τη δυσκολία του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, καθώς έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού και ήδη έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Λογικό είναι στην είδηση αυτή να πέσουν πολλοί μνηστήρες για να αποσπάσουν την υπογραφή του Ζλάταν, με το όνομα των Λος Άντζελες Γκάλαξι να "παίζει δυνατά" για την περίπτωσή του. Κι όχι άδικα, αφού σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Αλέξι Λάλας (ελληνοαμερικάνος) σχετικά με τη φήμη που υπάρχει πως ο Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει κάτοικος Αμερικής, ο ίδιος απάντησε: " Έχουν γίνει συζητήσεις και πιστεύω πως η σχέση που υπάρχει θα κάνει πιθανή μία μεταγραφή".

Δημοσιεύματα μεταξύ άλλων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως οι Γκάλαξι θέλουν να κάνουν τον εκκεντρικό Σουηδό τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του MLS, με τον Λάλας να προσθέτει πως " πιστεύω πως έχουν μία ευκαιρία. Είτε είναι το καλοκαίρι ή σε ένα χρόνο από τώρα θεωρώ πως θα υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον".

Λέτε από του χρόνου να κονταροχτυπιέται ο Σουηδός με τον Βίγια (παίζει στη Νιου Γιορκ Σίτι) για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK