Κατσαβάκης: "Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου"

Για τον επικείμενο εντός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη (20/12, 16:45) τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση, την Πέμπτη ο Μάκης Κατσαβάκης. Παράλληλα, ζήτησε από τους φιλάθλους του Ηρακλή την συμπαράστασή τους στην ομάδα.

Κατσαβάκης: "Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου"

Αναλυτικά, τόνισε:

" Προερχόμαστε από ένα απόλυτα θετικό αποτέλεσμα, όπως είναι η νίκη, που πετύχαμε μακριά από το σπίτι μας. Αυτό μας προσφέρει δύναμη για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας, όμως, είναι βέβαιο, ότι δεν αποτελεί λύση για όλα αυτά, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε και που απαιτούν πολλή και σκληρή δουλειά, προκειμένου να το πετύχουμε.

Απέναντί μας βρίσκουμε, τώρα, μια ομάδα με θαυμάσια πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, έμπειρο και ικανό έμψυχο δυναμικό, με οργάνωση και συγκρότηση στο παιχνίδι της. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε το αποτέλεσμα, που προηγήθηκε για εμάς, μέσα από ένα νέο, ανάλογο αποτέλεσμα και, προκειμένου να πετύχουμε αυτό το στόχο, απαιτείται το μέγιστο της προσπάθειας από όλους, σε όλη την διάρκεια αυτής της δύσκολης αναμέτρησης.

Χρειαζόμαστε, όσο τίποτε άλλο, τη συμπαράσταση του κόσμου μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Να σταθεί δίπλα μας, με δυναμικό και κόσμιο τρόπο, όπως εκείνος γνωρίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK