Κάτσε, ο σίγουρος

Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σίγουρα στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μέσους του "Δικεφάλου".

Κάτσε, ο σίγουρος

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη για τον Εργκούς Κάτσε, καθώς μετά από το καλό ξεκίνημα βρέθηκε εκτός ομάδας για το γνωστό θέμα με το μπλουζάκι του UCK. Ο Αλβανός μέσος κατά την επιστροφή του όμως απέδειξε ότι είναι απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ και θεωρείται σίγουρος για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αυτό δε συμβαίνει και με τους υπόλοιπους χαφ του "Δικεφάλου", των οποίων οι περιπτώσεις θα εξετασθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Κάτσε πάλεψε, έδειξε μεγάλη προσήλωση γι' αυτό και δεν δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους τους ΠΑΟΚ να αμφισβητήσουν τις ικανότητες του, σε αντίθεση με τους Μαντούρο και Μάρτενς, οι οποίοι δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο τη χρονιά που πέρασε, ενώ υπάρχουν και οι Λάζαρ, Νάτχο, οι οποίο εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν από τους "ασπρόμαυρους".

Όπως είναι κατανοητό ο Κάτσε θα... σηκώσει το βάρος της μεσαίας γραμμής της ερχόμενης περιόδου, ενώ αν δε συμβεί ανάλογη περίπτωση με αυτή της περασμένης σεζόν, στην ομάδα θα βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK