ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσουράνης: “Ο Αρης είναι για μεγάλα πράγματα”

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αρη μίλησε ο MVP του ντέρμπι Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη νίκη όσο και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.

Κατσουράνης: “Ο Αρης είναι για μεγάλα πράγματα”
Αναλυτικά:

Κώστας Κατσουράνης: “Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε. Ο Αρης εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει. Ο Αρης είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Ο δικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Είναι πολύ καλό, αλλά πρέπει να δέσει η ομάδα και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είναι καλό να σκοράρω. Θα προσπαθήσω να βάλω κι άλλα γκολ. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Σαφώς για μένα είναι ιδιαίτερο”.

Στέργος Μαρίνος: “Ηταν ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Πήραμε μια νίκη κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Ελπίζω να διατηρηθούμε στην κορυφή. Τώρα έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Η αισιοδοξία είναι υπέρ μας. Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ