Κατσουράνης: "Δώσαμε μεγάλη έκταση στον καυγά με τον Μανιάτη"

Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι το επεισόδιο με τον Μανιάτη ανήκει στο παρελθόν. Τι είπε για τον ΠΑΟΚ και την Εθνική.

Κατσουράνης: "Δώσαμε μεγάλη έκταση στον καυγά με τον Μανιάτη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κατσουράνης στη NOVΑ:

"Στεκόμαστε σε κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, στεκόμαστε περισσότερο σε αυτό γιατί αυτό πουλάει στην Ελλάδα. Έχουν γίνει καυγάδες και εξαρτάται από την έκταση που δίνουμε εμείς. Μίλησε ο προπονητής, το θέμα έχει τελειώσει και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για την Εθνική. Ποδόσφαιρο είναι υπάρχουν νεύρα, ο καθένας μπορεί να ξεφύγει αλλά και άλλος να το καταλάβει. Είναι οικογενειακό θέμα, μπορεί και να έχει λυθεί και να μην το γνωρίζετε, δεν αξίζει να στεκόμαστε άλλο, είναι ασήμαντο, Είμαστε στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιάννη και δεν θα επηρεάσει σε κάτι. Κάναμε λάθος, το παραδεχόσαστε και προχωράμε".

Για το παιχνίδι: "Οι ανατροπές είναι καλό-κακό. Υπάρχουν ψυχικά αποθέματα στην ομάδα αλλά είναι και κακό γιατί σημαίνει πως μένουμε πρώτοι πίσω στο σκορ. Αν και κάναμε μέτριο πρώτο ημίχρονο, ένα καλύτερο δεύτερο και χάρη στην απόκρουση του Παναγιώτη (σ.σ. Γλύκου) στο πέναλτι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε έξι ματς σε δύο εβδομάδες, έχουμε τεράστιας ψυχικά αποθέματα και όποιος έχει περισσότερες ψυχικές αντοχές θα βγει πρώτος. Μετά τον τελικό Κυπέλλου έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Όλα τα παιχνίδια μας στα πλέι οφ είναι με καλή απόδοση. Με τον κο Γεωργιάδη γίνεται καλή δουλειά και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα δύο ματς. Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα είναι πολύ δύσκολο, ας δούμε τι θα γίνει στα δύο ματς της Τετάρτη και βλέπουμε".

Για τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ: "Ποδόσφαιρο δεν παίζει η ηλικία, μόνο στην Ελλάδα ακούγονται αυτά, χθες είδαμε έναν ποδοσφαιριστή να σταματά στα 40 (σ.σ. Ζανέτι). Κάνουμε τη δουλειά μας, προπονούμαστε κάθε μέρα. Έλειπα πολύ καιρό, ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησα και με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να σταθώ σε ένα καλό -νομίζω- επίπεδο. Είναι δύσκολο να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς πριν το Μουντιάλ, αλλά έτσι είναι η κατάσταση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Στο μυαλό μου έχω μόνο να μαζευτούμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε και να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη".

Σύρραξη Κατσουράνη - Μανιάτη και αποβολές (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK