Κατσουράνης: "Πιθανότατα σταματάω το ποδόσφαιρο"

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την απόφαση να αγωνιστεί στην Αυστραλία με τη φανέλα της Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Κατσουράνης: "Πιθανότατα σταματάω το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Στην "Αθλητική Κυριακή" μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης κι αναφέρθηκε στη νέα περιπέτεια της καριέρας του στα γήπεδα της Αυστραλίας, στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, στην επόμενη ημέρα, ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει την προπονητική, παρότι θεωρεί πως θα γινόταν ένας καλός προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφαση να αγωνιστεί στην Αυστραλία: "Έγιναν κάποιες επαφές με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου (σ.σ. Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ) . Με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν να έρθω να τους βοηθήσω για ένα παιχνίδι. Το είδα ως μία εμπειρία. Η Μελβούρνη έχει πάρα πολλούς Έλληνες και ήταν μία καλή ευκαιρία να τους γνωρίσω από κοντά".

Για το αν θα παίξει παραπάνω από ένα παιχνίδι: "Όχι, είναι για ένα παιχνίδι. Ήταν μία καλή πρόταση. Ένα ωραίο ταξίδι, μία νέα περιπέτεια. Ήδη το απολαμβάνω. Οι Έλληνες μου δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Εύχομαι να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα που με προσκάλεσε. Να τα δώσουμε όλα και να πετύχουμε κάτι καλό. Η ομάδα δεν είναι φαβορί, αλλά είναι ένα ιστορικό ματς".

Για τον αν τον ρωτάει ο κόσμος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Όχι πάρα πολύ. Ασχολούνται πιο πολύ με τις δικές τους ομάδες. Υπάρχουν πολλές ελληνικές ομάδες εδώ. Σε διάφορες κατηγορίες. Και προσπαθούν να χτίσουν κι αυτοί κάτι καλό. Έχουν αρκετά καλές εγκαταστάσεις".

Για το αν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: "Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, από την στιγμή που μπαίνει ο Οκτώβρης και δεν έχω κάποια ομάδα. Το βλέπω πολύ δύσκολο να βρω και στη συνέχεια. Νομίζω πως για όλους φτάνει το τέλος κάποια στιγμή".

Για την επόμενη ημέρα: "Εγώ είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει σε ποιο πόστο. Είναι ακόμα μπερδεμένο στο μυαλό μου".

Για το αν θέλει να γίνει προπονητής: "Όχι, όχι. Πιστεύω ότι θα γινόμουν καλός προπονητής, αλλά τελικά δεν θα γίνω".

Διαβάστε ακόμα:

Πάει Αυστραλία ο Κατσουράνης

Αποθέωση στην Αυστραλία: "Κατσουράνη είσαι τρέλα!"

Κατσουράνης: "Δύσκολα θα επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK