Κατσουράνης: "Θα αποτύχουν όσοι προσπάθησαν να με σταματήσουν"

Με συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι περιμένει την κλήση του στην Εθνική ομάδα και παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα βοηθήσει από το νέο πόστο του.

Κατσουράνης: "Θα αποτύχουν όσοι προσπάθησαν να με σταματήσουν"

Αναλυτικά

Για την Εθνική: "Εννοείται πως περιμένω να κληθώ και πάλι. Όσοι προσπάθησαν να με σταματήσουν για οποιοδήποτε λόγο, θα αποτύχουν. Θα γυρίσω στην εθνική για να κλείσω εκεί την καριέρα μου όπως πρέπει. Η εθνική ομάδα είναι υποχρέωση. Έτσι όπως τη ζήσαμε από το 2004 και μετά είναι αγάπη, δέσιμο, μια τεράστια οικογένεια, μια παρέα. Είμαι πολύ χαρούμενους διότι δημιουργήσαμε οπαδούς της εθνικής ομάδας. Ο κόσμος αγάπησε και στήριξε την ομάδα, είχαμε κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για όλους δίναμε την ψυχή μας και νομίζω πως τα πήγαμε καλά".

Για τον Γιώργο Καραγκούνη και την πορεία της ομάδας: "Για όλα υπάρχει εξήγηση στο ποδόσφαιρο και για τα άσχημα αποτελέσματα. Έφυγε ο προπονητής, αποχωρήσαμε συγχρόνως από τα αποδυτήρια εγώ και ο Γιώργος. Άλλαξαν πολλά πράγματα. Έφυγαν ο κύριος Φύσσας και ο κύριος Βόκολος. Ήρθαν καινούργια πρόσωπα. Η ομάδα, που το καλοκαίρι ήταν μια ανάσα από τους «8» του Μουντιάλ, πίστεψε ότι θα είχε εύκολη δουλειά με αυτούς τους αντιπάλους στον όμιλο. Σίγουρα έγιναν λάθη, τα έχουν πει και άλλοι. Τώρα η ομάδα έχει μπροστά της έναν τελικό στη Βουδαπέστη. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε έξι νίκες και να προκριθούμε χωρίς μπαράζ. Ο Γιώργος θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύεται στην εθνική ομάδα. Ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει. Θα βοηθήσει τον καινούργιο προπονητή. Δεν έχει σημασία αν θα είναι Έλληνας ή ξένος, αρκεί να βοηθήσει την ομάδα".

Για το επεισόδιο με το Μανιάτη και το Μουντιάλ: "Ήταν μια κακή στιγμή και δεν άξιζε να ασχοληθούμε τόσο πολύ. Στο Μουντιάλ δεν μας επηρέασε, ίσως βέβαια να είμαστε καλύτερα χωρίς αυτό το επεισόδιο. Φτάσαμε πολύ κοντά σε μια τεράστια επιτυχία και χάσαμε μοναδική ευκαιρία. Ίσως να είναι το μοναδικό παιχνίδι (που θέλουμε και οι 23 ποδοσφαιριστές να ξαναπαίξουμε. Είναι το απωθημένο μας. Ήμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς, παίζαμε με παραπάνω παίκτη για πολύ ώρα και έπρεπε να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να μην πάμε στα πέναλτι".

Για το EURO 2004 και ο Ρεχάγκελ: "Βλέπεις σήμερα τα βίντεο από το EURO και θυμάσαι το θρίαμβο. Eίναι μια επιτυχία που στιγμάτισε την καριέρα μας και το θετικό είναι πως συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια. Το καλό με τον κύριο Ρεχάγκελ ήταν ότι έβαζε σιγά σιγά στην ομάδα τους νέους ποδοσφαιριστές, δεν μας έριχνε κατευθείαν στην ενδεκάδα και έτσι είχαμε χρόνο να προσαρμοστούμε και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε".

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ: "Μιλήσαμε τηλεφωνικώς με τον κ. Μελισσανίδη με πολύ ωραίο τρόπο, φτάσαμε κοντά, αλλά μου είπε πως η ΑΕΚ θα πάρει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή με πολύ μέλλον. Τα πράγματα τελείωσαν ήρεμα και ωραία. Δεν με πικραίνουν οι αποδοκιμασίες. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως θέλει. Δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο πάνω από την ΑΕΚ. Με αυτήν την ΑΕΚ είμαι, αυτήν την ΑΕΚ αγάπησα. Δεν είχα τίποτα να φοβηθώ για το ποια ομάδα είμαι. Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να δώσεις ταυτότητα και να πεις ποια ομάδα υποστηρίζεις".

Για τον Ατρόμητο: "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ατρόμητο, που μου έδωσε την ευκαιρία για να τον βοηθήσω".

Για τον Παναθηναϊκό και το Νίνη: "Ήταν μια σεζόν που είχαμε πολύ καλή ομάδα, πολλοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές, που αργήσαμε λίγο να δέσουμε, αλλά με την έλευση του κυρίου Νιόπλια στο δεύτερο μισό, δίκαια κατακτήσαμε και τους δύο τίτλους. Όσον αφορά το Νίνη, πάντα τον πίστευα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε όλοι. Η ευθύνη είναι δική του και το ξέρει και γι’ αυτό νομίζω πως θα τα καταφέρει στο καινούργιο ξεκίνημα. Και αυτός θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παναθηναϊκός το Νίνη".

Για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό όταν ήταν στην Παναχαϊκή: "Όταν ήμουν στην Παναχαϊκή σχεδόν είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή από πλευράς Ολυμπιακού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK