Καυστική ανακοίνωση της Μπενφίκα για τον Μανωλά

Τα σενάρια για τον Μανωλά "έδιναν και έπαιρναν" καιρό. Για το πότε θα κάνει πρόταση η Μπενφίκα στον Ολυμπιακό, για το πόσα λεφτά θα δώσει, αν θα γίνει πριν ή μετά το Μουντιάλ. Ωστόσο η Μπενφίκα διέψευσε τους πάντες.

Καυστική ανακοίνωση της Μπενφίκα για τον Μανωλά

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, μέσα στο οποίο ο Κώστας Μανωλάς βρισκόταν στα σχέδια της Μπενφίκα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα "ψηνόταν" πρόταση από τους Πορτογάλους για τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, όλα μπήκαν στη θέση τους.

Η Μπενφίκα, με καυστική ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έκανε πρόταση στον Μανωλά και δεν θα κάνει στο μέλλον, καθώς όπως αναφέρει, δεν θα έδινε ούτε ένα ευρώ για αυτόν τον παίκτη, πόσο μάλλον 7.500.000.

Η διοίκηση, αποφάσισε να βγάλει την ανακοίνωση, καθώς όπως ισχυρίζεται, δεν θα αφήσει κανέναν να διαδίδει φήμες που δεν έχουν καμία βάση.

"Η Μπενφίκα δεν έχει κάνει καμία προσφορά για τον Έλληνα Κώστα Μανωλά. Ούτε για 7.500.000 ευρώ ούτε για ένα ευρώ. Υπάρχουν όρια στη φημολογία και αυτή τη φορά ξεπεράστηκαν κατά πολύ", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Καυστική ανακοίνωση της Μπενφίκα για τον Μανωλά

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK