Καυταντζόγλειο: Τα έκαναν "γης μαδιάμ"

Οργασμός εργασιών επικρατεί από το πρωί στο Καυταντζόγλειο στάδιο, στο οποίο ξέσπασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, το βράδυ της Κυριακής μετά τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με τον Ηρακλή. Τα συνεργεία καθαρισμού έχουν πιάσει δουλειά, ενώ οι υπεύθυνοι του σταδίου είναι σε τακτική επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τις ΚΑΕ Ηρακλής και Παναθηναϊκός

Καυταντζόγλειο: Τα έκαναν "γης μαδιάμ"
Οργασμός εργασιών επικρατεί από το πρωί στο Καυταντζόγλειο στάδιο, στο οποίο ξέσπασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, το βράδυ της Κυριακής μετά τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με τον Ηρακλή. Τα συνεργεία καθαρισμού έχουν πιάσει δουλειά, ενώ οι υπεύθυνοι του σταδίου είναι σε τακτική επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τις ΚΑΕ Ηρακλής και Παναθηναϊκός.

Μόλις εκτονώθηκε η κατάσταση έξω από το Ιβανώφειο όπου ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού, οι τελευταίοι πήγαν στο Καυταντζόγλειο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν πίσω. Μέχρι να επιβιβαστούν όμως σε αυτά, φρόντισαν να αφήσουν το στίγμα τους σε ένα στάδιο που ανακαινίστηκε με έξοδα του ελληνικού λαού.

«Έσπασαν 14 τζάμια, δύο πόρτες, το φυλάκιο, το κυλικείο, την ταμειακή από την οποία πήραν κάποια χρήματα και πήραν κάτι ψωμάκια, αναψυκτικά και μπισκότα», ανέφερε ο Θανάσης Μήλιος, πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης το σταδίου. Από τη μήνη των οπαδών του «τριφυλλιού» δεν ξέφυγε ούτε το ακόντιο του Κώστα Γκατσιούδη που έπεσε στα χέρια τους και καταστράφηκε. Το κόστος των ζημιών θα υπολογισθεί την Τρίτη. «Σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) το πρωί έγινε η καταγραφή και κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Στείλαμε έγγραφα στη ΓΓΑ, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και λεπτομερώς αναφέρουμε τις ζημιές που έχουν γίνει. Έχουμε ζητήσει να έρθουν αύριο (σ.σ. Τρίτη) στις 10 π.μ. εκπρόσωποι της ΓΓΑ και να αποτιμήσουν τις ζημιές. Εγώ δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσο στοιχίζουν αυτά τα πράγματα. Πρέπει να έρθει ειδικός», επεσήμανε ο κ. Μήλιος.

Ερωτηματικά φυσικά προκάλεσε η απόφαση της αστυνομίας να αφήσει ανεξέλεγκτους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον περιβάλλοντα χώρο του Καυταντζογλείου. Ο πρόεδρος της επιτροπής σταδίου του Καυταντζογλείου πάντως δεν μπόρεσε να δώσει κάποια εξήγηση. «Επειδή έχουμε καλή συνεργασία με την αστυνομία, ζήτησε να φέρει τα άδεια λεωφορεία του Παναθηναϊκού μέσα στο χώρο του πάρκινγκ. Η αστυνομία το ζήτησε, εμείς τους εξυπηρετήσαμε και τώρα πληρώνουμε την εξυπηρέτησή μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK