ΚΕΔ: "Διαρκής και συστηματική στοχοποίηση"

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει ραδιοτηλεοπτικό σταθμό για "διαρκή και συστηματική στοχοποίηση" εξέδωσε η ΚΕΔ, η οποία δεν παρέλειψε να καλέσει την πολιτεία και την ελληνική δικαιοσύνη να προστατεύσει τους Έλληνες διαιτητές.

ΚΕΔ: "Διαρκής και συστηματική στοχοποίηση"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διαρκής και συστηματική στοχοποίηση των Ελλήνων διαιτητών από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την ιστοσελίδα skai.gr, των οποίων ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ι.Αλαφούζος, πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της ελληνικής δικαιοσύνης.

Η διαρκής προβολή του δυσφημιστικού σποτ "Παράγκα και Όραμα" και οι συκοφαντικές αναφορές για τους διαιτητές σε δελτία ειδήσεων, πληθώρα εκπομπών και αναρτήσεων στο διαδίκτυο, σπιλώνουν συνειδήσεις και στοχοποιούν τους διαιτητές.

Είναι προφανές ότι οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της εκστρατείας κατασυκοφάντησης δεν σταματούν ούτε μπροστά σε αποτρόπαιες πράξεις όπως η πρόσφατη απόπειρα ανθρωποκτονίας του Χριστόφορου Ζωγράφου ο οποίος είχε στοχοποιηθεί πολλάκις.

Καλούμε την πολιτεία και την ελληνική δικαιοσύνη να προστατεύσει τους Έλληνες διαιτητές, αφού είναι σαφές ότι η εκστρατεία λάσπης εναντίον τους έχει ως μόνο στόχο τον ψυχολογικό τους εκβιασμό και τον επηρεασμό τους.

Ταυτόχρονα τους θέτει σε κίνδυνο κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους στα γήπεδα αλλά και στην καθημερινότητά τους μακριά από αυτά.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ εμπιστεύονται απόλυτα τους Έλληνες διαιτητές και θα είναι δίπλα τους και ηθικά και ουσιαστικά σε όλες τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί ή θα προβούν από δω και στο εξής για να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, τις οικογένειες και τα επαγγέλματά τους, όσο και την ελληνική διαιτησία στο σύνολό της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK