Κέιν: Η Μπάγερν ετοιμάζει νέα πρόταση, στο κόλπο και άλλο μεγαθήριο

Νέα επίσημη προσφορά στην Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν αναμένεται να καταθέσει άμεσα η Μπάγερν Μονάχου. Στο κόλπο και η Παρί.

Tottenham's Harry Kane applauds fans after his team lost 4-3 at the end of an English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Jon Super)
ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Χάρι Κέιν αναμένεται να καταθέσει άμεσα στην Τότεναμ η Μπάγερν Μονάχου, μετά από την αρνητική απάντηση που έλαβε η γερμανική ομάδα στην πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ που κατέθεσε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Relevo, Ματέο Μορέτο πέρα από την Μπάγερν, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει και η Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση.

Πάντως, ο Κέιν έχει εκφράσει σε όλες τις πλευρές την επιθυμία να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου την ερχόμενη σεζον, με τον πρόεδρο Λέβι να είναι σαφής και να ζητάει ποσό περίπου 100.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως την περίπτωση του Κέιν εξέτασε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ξεκαθαρίσε εξ αρχής πως δεν προτίθεται να αγοράσει αυτό το καλοκαίρι τον Άγγλο αλλά να τον πάρει ως ελεύθερο το καλοκαίρι τοιυ 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τούρκος Μέσι έριξε χυλόπιτα σε Ρεάλ και Μπάρτσα για άλλη ισπανική ομάδα

Αλέξις Σάντσες: Τον θέλουν από παντού αλλά έχει ένα πλάνο στο μυαλό του

Ρεάλ: Δένει Καμαβινγκά με μυθική ρήτρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK