Ο θρασύς (και) άνεργος Κεϊσούκε Χόντα αυτοπροτείνεται σε ομάδες

Ο Κεϊσούκε Χόντα ψάχνει για ομάδα, θέλει να βοηθήσει έναν καλό σύλλογο με κάθε τρόπο, ακόμα και χωρίς χρήματα. Όσοι έχετε κάποια πληροφορία, επικοινωνήστε παρακαλώ.

Ο θρασύς (και) άνεργος Κεϊσούκε Χόντα αυτοπροτείνεται σε ομάδες
Ο Χόντα προθερμαίνεται πριν το ματς Ιαπωνία-Πολωνία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, τον Ιούνιο του 2018 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ναγκόγια Γκράμπους, Φένλο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλαν, Πατσούκα, Μέλμπουρν Βίκτορι. Ο Κεϊσούκε Χόντα δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του, έχοντας σκοράρει σε ματς της Ιαπωνίας κόντρα στη Σενεγάλη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο 33χρονος εξτρέμ από την Ιαπωνία, ένας παίκτης που έχει ακούσει ακόμα και στον χαρακτηρισμό 'Ιάπωνας Μέσι' για τις εντυπωσιακές ενέργειές του στο χορτάρι, βρίσκεται χωρίς ομάδα, κυριολεκτικά στα αζήτητα και κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει ξανά εργασία.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό στο Twitter, αυτοπροτείνεται σε ομάδες, όπως η αγαπημένη του Μίλαν, στην οποία εξομολογείται πως "πάντα ήθελε να βοηθήσει" (δηλαδή όταν έπαιζε για τη Μίλαν, δεν βοήθησε;), ενώ σε προηγούμενο tweet απευθύνθηκε και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκεί είναι τόσο ασυμμάζευτα χάλια η κατάσταση, που σίγουρα τον χρειάζονται), ζητώντας να παίξει, έστω και χωρίς αμοιβή. Είμαστε μαζί σου Κεϊσούκε, όλα θα πάνε καλά! 

Θα μπορούσε ίσως ο Χόντα να γνωριστεί με τον Σωτήρη Νίνη και τον Αλέξανδρο Τζιόλη και άλλους γνωστούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα αζήτητα και να αυτοπροτείνονται παρέα;

Πόσο άδικη ήταν τελικά η απονομή του The Best στον Λιονέλ Μέσι; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK