"Κεραυνοί" Σίσιτς για Πουλινάκη και Γκατούζο

Σε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Μάνθου Πουλινάκη και του Τζενάρο Γκατούζο προχώρησε ο Μίρνες Σίσιτς ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ.

"Κεραυνοί" Σίσιτς για Πουλινάκη και Γκατούζο
INTIME

Ολα όσα τόνισε στην εφημερίδα Goal: "Εγώ είμαι έτοιμος να γυρίσω και να παίξω τζάμπα για έναν χρόνο στον ΟΦΗ αρκεί να φύγουν ο Πουλινάκης και ο Γκατούζο! Δίνω τον λόγο μου! Οσο μένουν και οι δυο, διαλύουν την ομάδα, ο καθένας με τον τρόπο του! Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του ΟΦΗ και να μην παραμυθιάζεται με αυτά που του γράφουν και του λένε οι τοπικοί δημοσιογράφοι. Αγαπώ αυτήν την ομάδα όσο τίποτα άλλο, μου αρέσει πολύ το Ηράκλειο, ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, αλλά λυπάμαι και φοβάμαι πως τώρα έρχονται τα χειρότερα για την ομάδα»".

Για τον Μάνθο Πουλινάκη ο Σίσιτς ήταν εξίσου καυστικός: "Μας είχε πει πως, αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, θα πάρουμε τρεις μισθούς. Παρά το ότι λίγες μέρες μετά πήρε αρκετά χρήματα, έδωσε μόνο σε κάποιους παίκτες κάποια χρήματα, ενώ οι περισσότεροι δεν πήραν δεκάρα, ακόμα και παιδιά που δεν έχουν να φάνε. Αντιθέτως, οι παίκτες που τους πληρώνει ο μάνατζερ, πάντα παίζουν και δεν έχουν πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK