Κέρδισαν δύο πέναλτι και τρόλαραν την Γιουβέντους!

Η Νάπολι νίκησε 3-0 την Κροτόνε με τα δύο πρώτα της γκολ να έρχονται από την άσπρη βούλα και αυτό ενέπνευσε τους οπαδούς της να τρολάρουν την... Γιουβέντους (PHOTO+VIDEO).

Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Πριν από από δέκα ημέρες η Νάπολι είχε εκφράσει εντονότατα παράπονα για τη διαιτησία στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους, με τους "παρτενοπέι" να φωνάζουν για τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ των Τορινέζων αλλά και για ένα που δεν δόθηκε σε εκείνους.

Το απόγευμα της Κυριακής (12/3) η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η Νάπολι να κερδίσει εκείνη δύο πέναλτι σε ένα ματς, αυτά που της άνοιξαν το δρόμο για να επικρατήσει 3-0 της Κροτόνε για το πρωτάθλημα, με τους οπαδούς της να είναι όμως άκρως ευρηματικοί.

Θεωρώντας ειρωνικό να τους δίνονται σφυρίγματα σε τέτοια ματς και αντίστοιχα να δίνονται εις βάρος τους απέναντι στην Γιουβέντους, με το που είδαν να σφυρίζεται το πρώτο πέναλτι υπέρ του Ινσίνιε στο 32' ύψωσαν στην Curva B του "San Paolo" πανό που έγραφε: "Πέναλτι για την Γιούβε".

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε στο φινάλε του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τις ελπίδες που έχει η ομάδα του για το σκουντέτο 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε, απάντησε με νόημα: "Υπάρχουν πανό που μιλούν με τρόπο πιο ξεκάθαρο και από εμένα".

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΝΑΠΟΛΙ - ΚΡΟΤΟΝΕ 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK