Κέρδισε η Ανόρθωση, "πόλεμος" στη συνέντευξη τύπου

Και ενώ στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι κύλησε ομαλά μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και με την Ανόρθωση να παίρνει μία αγχώδη νίκη επί του ΘΟΙ, με 1-0, στη συνέντευξη τύπου, οι προπονητές των δυο ομάδων Τιμούρ Κετσπάγια και Σάββας Παρασκευάς παραλίγο να πιαστούν στα χεριά.

Κέρδισε η Ανόρθωση, "πόλεμος" στη συνέντευξη τύπου
Και ενώ στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι κύλησε ομαλά μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και με την Ανόρθωση να παίρνει μία αγχώδη νίκη επί του ΘΟΙ, με 1-0, στη συνέντευξη τύπου, οι προπονητές των δυο ομάδων Τιμούρ Κετσπάγια και Σάββας Παρασκευάς παραλίγο να πιαστούν στα χεριά με αποτέλεσμα αυτή να τελειώσει με άδοξο και ντροπιαστικό για τα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα τρόπο!!!

Αιτία για την έναρξητου "πολέμου" στάθηκε η τοποθέτηση του τεχνικού της "Μεγάλης Κυρίας", Τιμούρ Κετσπάγια ότι καλό ποδόσφαιρο βλέπει κανείς μόνο στα ντέρμπι ενώ στην συνέχεια ανέφερε ότι στο γήπεδο μόνο η ομάδα του έπαιζε μπάλα, και ο αντίπαλος της κλείστηκε πίσω αφήνοντας υπονοούμενα ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αντιποδόσφαιρο.

Η δήλωση αυτή εξόργισε τον προπονητή του Θ.Ο.Ι, Σάββα Παρασκευά, ο οποίος διαφώνησε κάθετα με την άποψη του Κεσπάγια καλώντας τον να κρατήσει επίπεδο τονίζοντας μάλιστα ότι το Θ.Ο.Ι στο τελευταίο μισάωρο ήταν κυρίαρχο στον αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια οι δύο προπονητές λογομάχησαν έντονα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, και μόνο η παρέμβαση των ψυχραιμότερων καθησύχασε τα πνεύματα!

Ανόρθωση-ΘΟΙ 1–0
(31’ πεν. Νικολάου)

Κίτρινες: Κετσπάγια - Πέτρου, Αδάμου, Φασουλιώτης

Συνθέσεις
Ανόρθωση: Γιωργαλλίδης, Κατσαβάκης, Ξενίδης, Λουκά, Νικολάου, Χάμπερ, Κετσπάγια (76' Μαραγκός), Πουρσαϊτίδης, Τσιταϊσβίλι, Καμπάνταης (53' Τόκολι), Φρούσσος.

ΘΟΙ: Μαυρής, Λοίζου, Φάπουλα, Πέτρου (56' Αριστοδήμου), Αποστόλου (76' Ιωνά), Αριστοκλέους, Αδάμου, Γκίμπρο, Παναγιώτου (64' Εσελούκα), Φασουλιώτης, Αγγελή.







News 24/7

24MEDIA NETWORK