ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερδίζει συμβόλαιο ο Χακβετάτζε

Ο 18χρονος Γεωργιάνος θα κληθεί σύντομα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να υπογράψει συμφωνία τεσσάρων χρόνων.

Κερδίζει συμβόλαιο ο Χακβετάτζε

Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στα ταλέντα και πέρα από έτοιμους παίκτες αναζητά και νεαρούς με μεγάλες προοπτικές. Αυτές βλέπει στο πρόσωπο του Αλέκο Χακβετάτζε, ο οποίος για μία αρκετά μεγάλη περίοδο (για λίγες μέρες στα τέλη καλοκαιριού και εκ νέου από τα μέσα Οκτώβρη) δοκιμάζεται στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Με τις επιδόσεις του έχει πείσει τον Στέφενς και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ταλέντο του και σύντομα θα κληθεί να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το “Δικέφαλο”. Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την αναζήτηση μόνιμης στέγης, καθώς μέχρι σήμερα έμενε σε ξενοδοχείο.

Ο Χακβετάτζε είναι δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα και έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες της Γεωργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ