Κερδοφόρος επιχείρηση η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι βελτιωτικές κινήσεις στο μάρκετινγκ, σύμφωνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, έφεραν κέρδος 6.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν που μας πέρασε.

Κερδοφόρος επιχείρηση η Ρεάλ Μαδρίτης
Οι βελτιωτικές κινήσεις στο μάρκετινγκ, σύμφωνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, έφεραν κέρδος 6.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν που μας πέρασε. Ο άνθρωπος που επί πέντε έτη είναι στον προεδρικό θώκο των εννέα φορές πρωταθλητών Ευρώπης, δήλωσε σχετικά:

" Θέλουμε η Ρεάλ να παραμείνει μία ομάδα που ανήκει σε όλους. Προκειμένου όμως να ανταγωνιστούμε συλλόγους των οποίων οι ιδιοκτήτες τους παρέχουν ό,τι χρειάζεται, οφείλουμε να ασπαστούμε ένα οικονομικό μοντέλο που θα μας παρέχει το απαραίτητο εισόδημα για να κινούμαστε ευέλικτα. Στόχος μας είναι να αποτελούμε παγκόσμιο σύμβολο και αυτό απαιτεί την προσέλκυση φίλων του αθλήματος απ’ όλο τον πλανήτη. Τα οικονομικά στοιχεία δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον μας αλλά το διαβατήριο ώστε να εξασφαλίσουμε την οικονομική ανεξαρτησία μας για πολλά χρόνια".

Όσον αφορά στα νούμερα, από το 2000 και έπειτα, η αύξηση των εσόδων είναι προοδευτική και από το 2003-04 ως το 2004-05 ανέρχεται στο 17%. Και να πει κάποιος πως οι "γκαλάκτικος" δεν ξοδεύουν...

Την τελευταία πενταετία έχουν επενδυθεί περί τα 500.000.000 ευρώ για αγορά παικτών, ενώ 800.000.000 είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο διάστημα. Βέβαια, η απαραίτητη ώθηση ήρθε από την αμφιλεγόμενη πώληση του προπονητικού κέντρου στον δήμο της πρωτεύουσας, έναντι 480.000.000. Αυτά τα χρήματα έφτασαν και περίσσευσαν ώστε να κατασκευαστεί το νέο κέντρο σε προάστιο της πόλης αλλά και να γίνουν βελτιωτικές κινήσεις στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", κόστους 127.000.000.

Ο κόσμος πάντως είναι προβληματισμένος από το ότι η παρέα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει κατακτήσει κάποια πρωτιά τα τελευταία δύο χρόνια. Τι λέει ο Πέρεθ γι’ αυτό; " Η ομάδα που διαθέτουμε εφέτος είναι πιο δυνατή και πιο ισορροπημένη από ποτέ, ενώ ανυπομονεί να κερδίσει διακρίσεις. Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK