Κέρδος ο κόσμος

Κέρδος ο κόσμος
Αρχικά η απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ να μετακομίσει από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στο Παγκρήτιο είχε κριθεί αυστηρά από μερίδα των φίλων της ομάδας που επιθυμούσαν την... παραμονή στο ιστορικό σπίτι τους. Μετά όμως το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη, οι περισσότεροι θα πρέπει να έχουν αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, οι 5.000 που βρέθηκαν στις κερκίδες του υπερσύγχρονου σταδίου, εκτοξεύοντας τον περσινό μέσο όρο, ψήφισαν υπέρ των νέων δεδομένων.

Ο Φανούρης Βατσινάς θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έκανε την ακόλουθη δήλωση τονίζοντας πως αν υπάρξει παρόμοια συμπαράσταση στο μέλλον, τότε τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου. " Εκ μέρους της διοίκησης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο για την συμπαράσταση τους στην ομάδα μας. Κυρίως για το σωστό τρόπο που επέδειξαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν το προπονητή και τους παίκτες του ΟΦΗ.

Στόχος μας ήταν η νίκη, όμως πέρα από το αγωνιστικό τομέα οι φίλοι του ΟΦΗ έδειξαν για άλλη μια φορά το ήθος που τους διακρίνει. Είμαστε σίγουροι ότι στους αγώνες που ακολουθούν θα έλθουν και οι επιτυχίες που ποθούμε όλοι. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας μας, ότι απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδα μας. Μπροστά στη υλοποίηση του προαναφερόμενου στόχου είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε οποιαδήποτε θυσία, γιατί αυτό απαιτεί η ιστορία της ομάδας μας, αλλά και ο υπέροχος φίλαθλος κόσμος

".

*** Την Τρίτη θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς τη Δευτέρα απολαμβάνουν ρεπό.

*** Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο αποχώρησε από το ματς της Κυριακής ο Δήμητρης Αρβανίτης. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK