Κέρκυρα - Ατρόμητος 1-1 (VIDEOS)

Με "λυτρωτή" τον Λαζαρίδη στο 92ο λεπτό, ο Ατρόμητος έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από το νησί των Φαιάκων. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Κόντος μετά από τραγικό λάθος του Γκορμπούνοφ.

Κέρκυρα - Ατρόμητος 1-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η Κέρκυρα προερχόμενη από νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στο εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής κατέβηκε με το 4-2-3-1 του Γρηγορίου με σκοπό να ζευγαρώσει τις νίκες της μέσα σε λίγες ημέρες. Από την άλλη ο Ατρόμητος του Σα Πίντο με το "κλασσικό" 4-4-2, ήθελε επιστροφή στα "τρίποντα" μετά την ισοπαλία εντός έδρας με τη Βέροια.

Η βροχή ήταν καταρρακτώδης από νωρίς στο γήπεδο της Κέρκυρας, με το γήπεδο να είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό ωστόσο δεν απέτρεψε τους παίκτες των γηπεδούχων να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Σα Πίντο. Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, τόσο με τους Ναγιάρ και Καϊκούτ, όσο και με τον πολύ δραστήριο Χαβίτο.

Στο 28' λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ο διαιτητής κ. Τριτσώνης έδωσε εντολή για προσωρινή διακοπή, που ωστόσο συνεχίστηκε κανονικά 2 λεπτά αργότερα.

Με την επανάληψη, ο Ατρόμητος έδειξε διάθεση να ανέβει ψηλά και να πιέσει την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Ναπολεόνι μόλις στο 2ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών που στο 61' οδήγησαν τον Γκορμπούνοφ σε ένα τραγικό λάθος. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου βγήκε από την εστία του, η μπάλα κόλλησε στο χορτάρι και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Κόντο να κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και να ανοίξει το σκορ στο γήπεδο της Κέρκυρας.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στα επόμενα λεπτά. Η Κέρκυρα είχε το 1-0 και έδειχνε να αρκείται σε αυτό, ενώ ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους και να πιέσει. Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα προσπάθησαν κυρίως με κάποια μακρινά σουτ να απειλήσουν τον Σέτκους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ματς, ήρθε ο Λαζαρίδης με μία κεφαλιά (μετά από κόρνερ του Τάτου) στο 92' και έδωσε έναν "χρυσό" βαθμό στην ομάδα του Περιστερίου.

MVP

Ο Χαβίτο από πλευράς Κέρκυρας έπαιρνε συνεχώς πρωτοβουλίες, πάλευε, κέρδιζε μάχες παρά τη δυνατή βροχή και βοηθούσε συνεχώς στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Αδύναμος Κρίκος

Η ομάδα του Ατρομήτου έμοιαζε αρκετά κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια. Το κέντρο ήταν αργό, με την Κέρκυρα να κυριαρχεί. Ο Παπάζογλου δεν φάνηκε ποτέ στο ματς, ενώ και ο Γκορμπούνοφ έκανε το τραγικό λάθος στη φάση του γκολ.

Σχόλιο

Άτυχη στάθηκε η Κέρκυρα που ενώ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δέχθηκε ένα γκολ στο 92' και έχασε το τρίποντο. Οι Φαίακες είχαν ρυθμό στον αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες, παρά τον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής. Πιθανότατα, αν βοηθούσε το γήπεδο να είχαν πετύχει και κάποιο ακόμη τέρμα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έδειξε πολύ κουρασμένος. Μέσα σε λίγες μέρες τα πολλά παιχνίδια έχουν βαρύνει τα πόδια των παικτών, καθώς παίζει συνεχώς η ίδια 11άδα, με τον Σα Πίντο να στερείται βάθους στον πάγκο. Ωστόσο, το τσαγανό και το πάθος των Περιστεριωτών δεν έλειψε στην Κέρκυρα που ακόμη και στο 92ο λεπτό βρήκαν το σθένος να πάρουν έστω τον πόντο από ένα ματς στο οποίο δεν ήταν καλοί.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ναγιάρ (65' Κρητικός), Ζορμπάς (89' Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Κόντος (65' Μαρκόφσκι), Καϊκούτ

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος (73' Τάτος), Ούμπιντες (63' Φάμπιο), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (73' Μπρίτο), Κοντοές

News 24/7

24MEDIA NETWORK