Κέρκυρα - Βέροια 4-0 (VIDEOS)

Η Κέρκυρα πήρε μία τεράστια νίκη με 4-0 απέναντι στη Βέροια, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Μάρκο Μαρκόφσκι. Εξαιρετικά αποτελεσματικοί οι Φαίακες, μετουσίωσαν σε γκολ όλες τις σημαντικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Κέρκυρα - Βέροια 4-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

H εικόνα του αγώνα

Η Κέρκυρα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος επιθετικός με όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους Φαίακες. Η Βέροια "ανοίχτηκε" με στόχο την ισοφάριση. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου το εκμεταλλεύτηκαν και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 17' και πάλι με τον Μαρκόφσκι. Ο Κόντος γύρισε στο 28χρονο επιθετικό, ο οποίος πλάσαρε, ο Όστοϊτς έδιωξε, όμως ο άσος της Κέρκυρας πήρε το "ριμπάουντ" και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν φανερό πως οι παίκτες της Βέροιας δυσκολεύονταν πολύ στο κακό τερέν, αντίθετα με τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα οι "Φαίακες" θα πετύχουν ακόμα ένα γκολ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Χαβίτο εκτέλεσε το φάουλ, ο αμυντικός της Βέροιας, Βεργώνης προσπάθησε να διώξει, όμως άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βέροια προσπάθησε να επιστρέψει και πάλι τη διεκδίκηση του αγώνα, όμως οι "Φαίακες" έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν του παίκτες του Γκρανέρο να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Σέτκους. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, με τους γηπεδούχους να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί και τους φιλοξενούμενες να έχουν φλύαρη κατοχή της μπάλας.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η "Βασίλισσα του Βορρά" ανέβασε την απόδοσή της και έβαλε στα καρέ τους τούς Κερκυραίους, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία στο 60', όταν ο Σέτκους πραγματοποίησε μία εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Βεργώνη και στη συνέχεια ο Ντιμιτρόφσκι έδιωξε σε κόρνερ. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η Βέροια "πλήρωσε" την αδυναμία της να πετύχει κάποιο γκολ, δεχόμενη και τέταρτο με σουτ του Αλέξανδρου Κόντου. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν μία τυπική διαδικασία με τους Νησιώτες να παίρνουν μία τεράστια νίκη και να ανεβαίνουν στη 10η θέση της βαθμολογίας.

MVP

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ύστερα από πολύ καιρό, πραγματοποίησε μία μεστή και ώριμη εμφάνιση. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός, καθώς μετουσίωσε σε γκολ και τις δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Αδύναμος κρίκος

Η αμυντική γραμμή της Βέροιας, όπως δείχνει και το σκορ, αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα κόντρα στους δραστήριους επιθετικούς της Κέρκυρας. Τα πολλά βεβιασμένα λάθη, η έλλειψη συγκέντρωσης και οι αργές αντιδράσεις είχαν ως συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να υποστούν μία βαριά ήττα.

Σχόλιο

Μία τρομερή εμφάνιση από την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία "διέλυσε" κυριολεκτικά τη Βέροια. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν απίστευτα αποτελεσματικοί, μετουσιώνοντας σε γκολ κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά η Βέροια είχε φλύαρη κατοχή της μπάλας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες, δείχνοντας αδυναμία στα τελειώματα των φάσεων.

Οι συνθέσεις

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Όστοϊτς (46' Ντουμίτρου), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76' Κάμπορα), Παυλίδης (46' Μπαλάφας).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιντρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62' Ναγιάρ), Χαβίτο, Καρντόζο, Κοντός, Ζορμπάς (88' Χουμπούτια), Μαρκόφσκι (82' Καϊκούτ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK