Κετσπάγια: "Για αυτό έβαλα τον Λαμπρόπουλο"

O Τιμούρ Κετσπάγια υπεραμύνθηκε της απόφασής του να επιλέξει Λαμπρόπουλο αντί Σιμόες στα χαφ ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ είχε μόνο έναν ηγέτη στο "Καραϊσκάκης".

Κετσπάγια: "Για αυτό έβαλα τον Λαμπρόπουλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε τον Λαμπρόπουλο στο αρχικό σχήμα με το οποίο παρέταξε την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό και όχι τον Σιμόες και η απόφασή του αυτή δεν δικαιώθηκε αφού η ομάδα του έχασε ξεκάθαρα τη μάχη στο χώρο του κέντρου, με τον Γεωργιανό να στηρίζει πάντως τον παίκτη στη συνέντευξη Τύπου.

"Δεν θέλαμε να τιμωρήσουμε επειδή έκανε κάποιο λάθος. Είχαμε τον Σιμόες, αλλά τον τελευταίο καιρό παίζει με πρόβλημα στο πόδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Λαμπρόπουλου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα", τόνισε ο τεχνικός της Ένωσης όταν κλήθηκε να εξηγήσει την παρουσία του Λαμπρόπουλου στο ματς μέχρι το 90', με τον Κετσπάγια να συμπληρώνει:

Κετσπάγια: "Για αυτό έβαλα τον Λαμπρόπουλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Θέλαμε να βάλουμε παίκτες που ήταν 100% έτοιμοι. Είχα μιλήσει με τον Σιμόες, δεν ήταν έτοιμος, χρειάζεται θεραπεία και ελπίζω σε δύο εβδομάδες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση".

Από εκεί και πέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι δούλεψε μέσα στην εβδομάδα: " Οταν δεν ζητάς την μπάλα και δεν τρέχεις και δεν παλεύεις, είναι αυτά που μέσα στο ντέρμπι χρειάζονται πολύ. Εμείς στη μεσαία γραμμή είχαμε τον Μάνταλο που ήταν τραυματίας και ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Η ομάδα χρειάζεται ηγέτες σε τέτοια παιχνίδια και δυστυχώς είχαμε μόνο έναν. Είναι αυτό που είπαμε, πήγαμε λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, το δεύτερο γκολ σίγουρα μας έκοψε τα πόδια. Για αυτό τον λόγο ήρθε και το τρίτο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε και εμείς να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά χρειαζόμασταν περισσότερα πράγματα σε ένα ντέρμπι για να διεκδικήσεις κάτι".

Κετσπάγια: "Για αυτό έβαλα τον Λαμπρόπουλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το ποιος έχει την ευθύνη για το αποτέλεσμα: "Μεγαλύτερο μερίδιο το έχω εγώ. Εμείς κάναμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτοί που έπαιξαν 60-70 λεπτά δεν βοήθησαν".

Για το πόσο δύσκολη είναι η επόμενη ημέρα για τον ίδιο: "Πάντα είναι δύσκολο, ειδικά όταν δουλεύεις στην Ελλάδα. Παρόλο που τώρα ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και σίγουρα όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα περιμένεις καλύτερη απόδοση από την ομάδα, περιμένεις καλύτερο αποτέλεσμα, σίγουρα όλα αυτά δεν τα είχαμε σήμερα. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν ξέφυγε καμιά ομάδα. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε για να παίξουμε καλύτερα. Εχουμε και κάποιους παίκτες που χρειάζονται χρόνο, γιατί ήταν μετά την προετοιμασία και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα όπως φαίνονται απ' έξω. Διορθώνεται η κατάσταση μόνο με τη σκληρή δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK