Κετσπάγια: “Σημαντικό παιχνίδι για το κυπριακό ποδόσφαιρο”
H Aνόρθωση μπορεί να έχασε τον τελικό του κυπριακού Σούπερ Καπ, αλλά όπως αναμενόμενο άλλο παιχνίδι ήταν αυτό που απασχολούσε τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε στο πίσω μέρος του μυαλό του τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, στην οποία προσέδωσε εθνικό χαρακτήρα.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τελικό του Σούπερ Καπ ο Κετσπάγια είπε: « Τελείωσε ένα παιχνίδι και έρχεται ένα άλλο πάρα πολύ μεγάλο. Η σκέψη μας ήταν στο παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για ‘μας αλλά για όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας έγινε πριν από καθοριστικά παιχνίδια και για τις δύο ομάδες και δυστυχώς κάποιοι χρειάζονται πολλή τόλμη για να πάρουν κάποιες αποφάσεις».
Στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ χρησιμοποιήθηκε ο Σάβιο, ο οποίος έπαιξε για 50’ και άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις. Ο Βραζιλιάνος θα είναι στην αποστολή για την Ελλάδα, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Σαββάτο δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό οι Δέλλας, Κατσαβάκης, Μπεκιάϊ, Οτσόκολιτς, που έμειναν εκτός αποστολής.
*** Σε ρουμάνικα μέσα αναφέρεται ότι η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φλόριν Λόβιν από τη Στεάουα. Ο παίκτης είχε επαφές με τη Λέτσε, η οποία όμως δεν έδινε τα 1,2 εκ. ευρώ που ήθελε η ρουμάνικη ομάδα. Στο κείμενο αναφέρεται πως η πρωταθλήτρια Κύπρου θέλει να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της, ειδικά αν σφραγίσει την πρόκριση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.