ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεχαγιάς: “Η νίκη μας δίνει κουράγιο”

Οι δηλώσεις από τη Νεάπολη.

Κεχαγιάς: “Η νίκη μας δίνει κουράγιο”

Οι δηλώσεις από τη Νεάπολη:


Γιάννης Χατζηνικολάου: “Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε αρκετά καλά και ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Τα λάθη και το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε από τη Ξάνθη ήταν η αφορμή να πέσει η ψυχολογία μας. Υποσχόμαστε ότι θα αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο”.

Νίκος Κεχαγιάς: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, επειδή μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε δύσκολα παιχνίδια για τόσο λίγο καιρό που βρίσκομαι στην ομάδα. Η νίκη επί του Ιωνικού και το πάθος που δείξαμε μας δίνει αυτοπεποίθηση και κουράγιο για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν δύσκολα ματς και θέλουμε και πρέπει να φύγουμε από τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε. Ο Αντζας ένιωσε ένα τράβηγμα αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Έτσι κι αλλιώς δεν θα τον έχουμε στη διάθεση μας στο επόμενο παιχνίδι, καθώς είναι τιμωρημένος”.

Βλάσσης Καζάκης: “Ηταν ένα περίεργο ματς για μας. Ίσως το πιο αγχωτικό της φετινής σεζόν γιατί όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κερδίσει τον Ιωνικό στην έδρα του και ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα για μας. Εχουμε αλλάξει πολλούς τεχνικούς φέτος, όμως ο κ. Κεχαγιάς ήταν πάντα βοηθός προπονητή στην ομάδα μας και τον ξέρουμε πολύ καλά. Για μένα προσωπικά είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα, γιατί τον έχω προλάβει και σαν συμπαίκτη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK