Κι άλλη πρωτοκλασάτη ομάδα για Βαλβέρδε

Ο νυν τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, το... παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από την έκτη θέση. Ο Βαλβέρδε όμως ήδη έχει διάφορες... σειρήνες στο κεφάλι του, με άλλον έναν ανταγωνιστή να προστίθεται μαζί με την Μπαρτσελόνα στο κυνήγι της υπογραφής του.

Athletic Club's head manager Ernesto Valverde prior to the Europa League group F soccer match between Rapid Vienna and Athletic Club in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Ronald Zak)
Athletic Club's head manager Ernesto Valverde prior to the Europa League group F soccer match between Rapid Vienna and Athletic Club in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ανάρπαστος! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί αυτό που γίνεται με τον Ισπανό τεχνικό, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλά ισπανικά δημοσιεύματα για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά η Marca το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Με δεδομένο το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον πρώην τεχνικό των "ερυθρολεύκων", το ισπανικό μέσο έκανε λόγο για τηλεφώνημα από.. Αγγλία μεριά εκ μέρους της Άρσεναλ για ενδεχόμενη συνεργασία! Ο παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ πάντα είχε στο μυαλό του την προοπτική της Πρέμιερ και οι "κανονιέρηδες" μπορούν να του δώσουν αυτή την ευκαιρία.

Ανασταλτικός παράγοντας σε αυτή την ιστορία είναι φυσικά η βαθμολογική θέση των Λονδρέζων, καθώς βρίσκονται επτά βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στο Champions League και μόλις στην έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ο Βαλβέρδε βλέπει συνεχώς τις μετοχές του να ανεβαίνουν, λόγω του ενδιαφέροντος των Καταλανών και όπως είναι αναμενόμενο, οι μνηστήρες θα είναι πολλοί για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Λέτε να τον δούμε με τη φόρμα της Άρσεναλ; Ο χρόνος θα δείξει.

Photo credits: AP Photo/Ronald Zak

News 24/7

24MEDIA NETWORK