Κι όμως, αυτός είναι ο νέος Βάρντι!

Μέχρι και πέρυσι έπαιζε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Φέτος, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Στίβενεϊτζ, έχει "ματώσει" τα δίχτυα των αντιπάλων ήδη 19 φορές και έχει βάλει το όνομά του δίπλα στους μεγάλους στράικερ της Ευρώπης.

Κι όμως, αυτός είναι ο νέος Βάρντι!

Την Στίβενεϊτζ πολύ πιθανόν πολλοί να μην την γνωρίζουν. Είναι ομάδα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία Αγγλίας και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της στις κορυφαίες λίγκες στον κόσμο. Και δείχνει να έχει έναν σημαντικό σύμμαχο στο καθόλου εύκολο έργο της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάθιου Γκόντεν.

Ο 25χρονος είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας και το βασικό "πυροβόλο" της, καθώς έχει ήδη "ματώσει" τα δίχτυα των άλλων ομάδων 19 φορές σε 30 εμφανίσεις. Οι κορυφαίες επιδόσεις του δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Άγγλος επιθετικός από την αρχή του 2017 έχει σκοράρει 12 φορές σε 12 εμφανίσεις, όντας ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ του πλανήτη!

Η περίπτωσή του θυμίζει κατά πολύ αυτή του Τζέιμς Βάρντι, καθώς ο Μάθιου μέχρι και πέρυσι έπαιζε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και η Στίβενεϊτζ είναι η πρώτη ομάδα που του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί επαγγελματικά. Και δεν τα πάει καθόλου άσχημα όπως φαίνεται, αφού έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα από οποιοδήποτε παίχτη στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης από την αρχή του 2017.

Κι όμως, ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο αυτή τη στιγμή προέρχεται από την τέταρτη κατηγορία και κοστίζει μόλις 50.000 ευρώ, ενώ ο άλλος Άγγλος Χάρι Κέιν που τον ακολουθεί στον πίνακα των σκόρερ, μόλις... 50.000.000 ευρώ. Τη λες και μεγάλη διαφορά.

Κι όμως, αυτός είναι ο νέος Βάρντι!

Λέτε να γίνει ο αντικαταστάτης του Βάρντι και του Κέιν στην εθνική Αγγλίας; Ο χρόνος θα δείξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK