Κι όμως κανείς δεν θέλει τον Πογκμπά

Η κρίση στη σχέση του Πολ Πογκμπά με τον Ζοζέ Μουρίνιο έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του Γάλλου μέσου να αρχίσουν έρευνα αναφορικά με την επόμενη ημέρα μακριά από το Μάντσεστερ. Θα τα καταφέρει ο Μίνο Ραϊόλα να του βρει ομάδα;

Manchester United's Paul Pogba reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Paul Pogba reacts in frustration during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Πολ Πογκμπά, εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, έχει την ευλογία να εκπροσωπείται από έναν εκ των κορυφαίων μάνατζερ του πλανήτη, αν όχι τον κορυφαίο.

Ο Μίνο Ραϊόλα, λοιπόν, έχει ξεσηκωθεί να βρει ομάδα στον Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι σχέσεις του πρώτου με τον Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, μάλωσαν στ' αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με την Νιούκαστλ για να ακολουθήσει η ατάκα του Πορτογάλου πριν από το ματς με την Χάντερσφιλντ: " Με ενημέρωσαν πως τραυματίστηκε ενώ τον είχα συμπεριλάβει στην ομάδα. Δεν ξέρω τι έπαθε και δεν με αφορά κιόλας..."

Βάσει αυτών, το "Sports Illustrated" αποκαλύπτει ότι ο Ραϊόλα έχει βγει στη γύρα για να ψάξει την επόμενη ομάδα του Πογκμπά, αλλά το έργο του μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται αποτυχημένο, αφού η πρώτη ενδιαφερόμενη που ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε την... πόρτα!

Το καλοκαίρι του 2016, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δαπανήσει 105.000.000 ευρώ για να φέρει τον Πογκμπά από την Γιουβέντους. Θα υπάρξει ομάδα που θα δώσει τουλάχιστον τα ίδια;

News 24/7

24MEDIA NETWORK