Κι όμως ο Μοράις μιλάει για το μέλλον της ΑΕΚ

Ο Ζοζέ Μοράις μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε, αυτό με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ "χτίζει" αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

Κι όμως ο Μοράις μιλάει για το μέλλον της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος στην κάμερα του NOVA:

Για το παιχνίδιμε τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ψάξαμε το γκολ. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, ανεξαρτήτως ποιοι παίκτες θα παίξουν.

Μετά από την όλη προσπάθεια των παικτών μου νομίζω ότι αυτός ο βαθμός που πήραμε είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι βελτιώνονται συνεχώς και νομίζω ότι όταν περάσει αυτή η φάση τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Για το στοιχείο που λείπει από την ομάδα, του είπε: « Όσον αφορά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας νομίζω ότι αυτό που μας χρειάζεται περισσότερο είναι η δύναμη και η ταχύτητα για μπροστά. Προς το παρόν προσπαθούμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε κάποια προσθήκη για να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει νέα αρχή, σχολίασε: «Αυτό θέλουμε και αυτό θα ψάξουμε».