Κι όμως! Πρώην wonderkid της Ρεάλ θεωρεί ότι το "αντίο" στους Μαδριλένους ήταν η πιο σωστή απόφαση της καριέρας του

Πώς η απόφασή του να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η καλύτερη που έχει πάρει στην καριέρα του ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μάρτιν Έντεγκααρντ.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές της κινήσεις έκανε η Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2021 κάνοντας δικό της τον Μάρτιν Έντεγκααρντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από ένα χρόνο δανεισμού του, αντί του ποσού των 35.000.000 ευρώ.

Ο Νορβηγός μετακόμισε για πρώτη φορά στη Μαδρίτη σε ηλικία 16 ετών με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν παίδι "θαύμα" αλλά τελικά δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει

Αυτή του η επιλογή, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η πιο σωστή της καριέρας του καθώς μπορεί η Ρεάλ τον βελτίωσε σαν παίκτη αλλά δεν κατάφερε ποτέ να του δώσει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω.

"...Πέρασα ωραία στη Μαδρίτη, ήταν ένα θετικό βήμα, αν και πολλοί ίσως το δουν διαφορετικά. Έμαθα πολλά, ωρίμασα πολύ και προπονήθηκα με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Στο τέλος όμως, η απόφαση που πήρα να φύγω ήταν η καλύτερη για μένα, ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο και να συνεχίσω να βελτιώνομαι..."

Θυμίζουμε πως ο Έντεγκααρντ αποτελεί πλέον ένα τα βασικά και αναντικατάστατα μέλη της Άρσεναλ και πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028.

News 24/7

24MEDIA NETWORK