Κι όμως, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως ο Μπέιλ κοστίζει περισσότερα από τον Νεϊμάρ!

Μπορεί να έχει χάσει πάνω από τα μισά παιχνίδι της Ρεάλ τις τελευταίες δυόμιση σεζόν και να μην μπορεί να βγάζει 90λεπτο, παρόλα αυτά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει και δηλώνει πως η αξία του είναι μεγαλύτερη από τα 222.000.000€ που κόστισε ο Νεϊμάρ στην Παρί! Ο συγκεκριμένος τύπος τον πήγε στην Μαδρίτη!

Κι όμως, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως ο Μπέιλ κοστίζει περισσότερα από τον Νεϊμάρ!

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης ταρακούνησε στο κόσμο του ποδοσφαίρου ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ, έναντι 101.000.000€ ( χωρίς τα μπόνους). Ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στον κόσμο εκείνη την εποχή και χωρίς να περάσει αρκετός καιρός από τις τζίφρες, οι φίλοι της "βασίλισσας" πήραν μία πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει.

Στον πρώτο γύρο ο Ουαλός ήταν μεταξύ γιατρών και ενδεκάδας, καταφέρνοντας παρόλα αυτά να αγωνιστεί σε 44 αγώνες με 22 γκολ και 19 ασίστ! Δυστυχώς για τον ίδιο και την Ρεάλ, η συνέχεια ήταν... χειρότερη.

Οι απουσίες ήταν περισσότερες από τους αγώνες για να φτάσουμε στη φετινή περίοδο που για πρώτη φορά έγινε προσπάθεια από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον... ξεφορτωθεί!

Τελικά ο Μπέιλ έμεινε στην "βασίλισσα" και τώρα ο μάνατζερ του, καταλαβαίνοντας πως τα ψωμιά του είναι μετρημένα, πουλάει τρέλα! Σε σημείο που δηλώνει πως ο Μπέιλ κοστίζει περισσότερα χρήματα και από τον Νεϊμάρ!

"Κοστίζει τουλάχιστον 222.000.000€ σε σχέση με εκείνα του Νεϊμάρ", είπε αρχικά ο μάνατζερ του Ουαλού Τζόναθαν Μπαρνέτ και συνέχισε:

"Λατρεύει την Μαδρίτη όμως και αισθάνεται χαρούμενος στην πόλη. Είναι ήδη σταρ στην ομάδα και δεν έχει ανάγκη ούτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!".

Στη συνέχεια βέβαια προσπάθησε να το... μαζέψει λίγο: "Θυμάμαι ακόμα το 2013 όταν πήρε τη μεταγραφή. Έχω ακόμα το στιλό που μου έδωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, το έχω συνέχεια μαζί μου. Τότε ο Μπέιλ ήταν κοντά σε ιταλικό σύλλογο, όμως η Τότεναμ δεν αποδέχθηκε την πρόταση τους.

Τώρα είναι χαρούμενος στην Μαδρίτη, όμως τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει ιταλική ομάδα που να μπορέσει να πληρώσει για να τον αποκτήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK