Κιλιάν Εμπαπέ: Βίντεο τον δείχνει να μιμείται τον πιο πολυσυζητημένο πανηγυρισμό

Τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ φέρεται να αντιγράφει ο Κιλιάν Εμπαπέ, μετά από προπόνηση της Παρί, όπως δείχνει βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

EDS NOTE OBSCENE GESTURE - Argentina's goalkeeper Emiliano Martinez gestures after receiving the the golden glove award for the best goalkeeper after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. Argentina won 4-2 in a penalty shootout after the match ended tied 3-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο πανηγυρισμός του Λαουτάρο Μαρτίνεζ AP

Απάντηση, έστω και με κάποια καθυστέρηση, φέρεται πως δίνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό που έκανε ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ μετά την ανάδειξη του σε καλύτερο τερματοφύλακα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο μετά από την προπόνηση της Παρί, ο Εμπαπέ απαθανατίζεται να κρατάει ένα τρόπαιο και να μιμείται τον πανηγυρισμό του Μαρτίνεζ, τον οποίο οι Γάλλοι είχαν χαρακτηρίσει προσβλητικό.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει αναπαραχθεί από πολλά μέσα με τον ίδιο τον Γάλλο σταρ να μην έχει πάρει θέση προς το παρόν για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ούτε κόκκινη, ούτε κίτρινη αλλά λευκή κάρτα έδωσε διαίτητης σε αγώνα στην Πορτογαλία

Ο κουλ Αντσελότι ανοίγει τσέπη και βγάζει τσίχλα για οπαδό

Ζλάταν: Η Μίλαν αντί για νέο συμβόλαιο θα του προσφέρει ρόλο στο κλαμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK