ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την Αρσεναλ

Από την μια πλευρά υπάρχει η απορία για το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ... θυμήθηκε την κλήση σε απολογία δυο μήνες μετά και από την άλλη απογοήτευση για την συμπεριφορά κάποιων οπαδών του, λίγων βέβαια αλλά ικανών να κάνουν την ζημιά.

Κίνδυνος να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με την Αρσεναλ
Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον ορατό κίνδυνο να παίξουν χωρίς θεατές στο ματς με την Αρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, την τελευταία αγωνιστική, όπου είναι πολύ πιθανό να παίζονται πολλά για τους ερυθρόλευκους αναφορικά με την πρόκριση.

Η ΟΥΕΦΑ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό οπαδού της Σλόβαν, στις 5 Αυγούστου, στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει γιατί είναι υπότροπος και σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της ΟΥΕΦΑ έχει επιβληθεί ήδη μια αγωνιστική στην πειραϊκή ομάδα με αναστολή.

Και σα να μην έφτανε η κλήση σε απολογία (πρέπει να παραδοθεί μέχρι την Τρίτη) όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και νέα απολογία αφού η έκθεση του παρατηρητή του προχθεσινού αγώνα με την Σταντάρ είναι επιβαρυντική (έχει καταγράψει την επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών των δυο ομάδων πριν το ματς). Στην πειραϊκή ομάδα φοβούνται ότι η απόφαση που θα εκδοθεί αρχές του άλλου μήνα θα υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να παίξει χωρίς θεατές στο ματς με την Αρσεναλ.

Κατά τα λοιπά, σε φιλικό ματς που έγινε την Τετάρτη στου Ρέντη μια ομάδα του Ολυμπιακού αποτελούμενη από αυτούς που δεν έπαιξαν κόντρα στην Σταντάρ και μερικούς από την ομάδα των νέων νίκησε τον ΠΑΟ Ρούφ με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Σκούρτης (ακούγονται πολλά λόγια) και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

* Κατάσκοπος της Τζένοα θα είναι το Σάββατο στο Καραϊσκάκη και θα παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK