Κινδυνεύει να χάσει τον Μέσι

Κινδυνεύει να χάσει τον Μέσι
Άμεσος είναι πλέον ο κίνδυνος να χάσει τον Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα. Οι επαφές μεταξύ της διοίκησης και του πατέρα του ποδοσφαιριστή δεν έχουν μέχρι στιγμής αποφέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, κάτι που δυσκολεύει την παραμονή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στην ισπανική ομάδα. Ο Μέσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην «Πριμέρα Ντιβιζιόν», καθώς οι τρεις θέσεις ξένου είναι καλυμμένες από τους Ροναλντίνιο, Μαρκές και Ετό.

Η διοίκηση των « μπλαουγκράνα» προσπαθεί να εκδώσει ισπανικό διαβατήριο στο νεαρό ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η νομοθεσία προς το παρόν δεν επιτρέπει τη συγκεκριμένη ενέργεια. Ο Μέσι είχε υπογράψει στα μέσα του Αυγούστου συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, το οποίο τον «έδενε» στο Καμπ Νου μέχρι το 2010 ενώ είχε και ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, οι Καταλανοί λογάριαζαν χωρίς τον…ξενοδόχο, καθώς η συγκεκριμένη συμφωνία δεν μπορεί να ισχύσει μιας και ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς πως ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μείνει ελεύθερος, μιας και το ερασιτεχνικό συμβόλαιο που τον « δένει» με την Μπαρτσελόνα δεν φέρει την υπογραφή του αλλά μόνο εκείνη του πατέρα του (λόγω ότι είναι κάτω των 18 ετών). Πλέον, αρκούν 400 χιλιάδες ευρώ σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο σύλλογο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, γεγονός που έχει ανάψει φωτιές στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK