Κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα... ελέω Ψωμιάδη

Τελεσίγραφο στην ΠΑΕ Ακράτητος έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό.

Κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα... ελέω Ψωμιάδη
Τελεσίγραφο στην ΠΑΕ Ακράτητος έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΑ, διαπιστώθηκε ανάμειξη του Μάκη Ψωμιάδη στη διοίκηση της και η μη ύπαρξη νόμιμης διοίκησης της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση ο Ακράτητος θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

"Σχετικά με το αν έχει τηρηθεί ή όχι ο όρος «περί ανάγκης συγκροτήσεως νομίμου διοικήσεως» της ΠΑΕ Ακράτητος, που περιελήφθη στο από 27-7-2005 πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα 2005-06, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάνθηκε ότι:

Διαπιστώθηκε ανάμειξη του κ. Μάκη Ψωμιάδη στη διοίκηση της ΠΑΕ Ακράτητος κατά το άρθρο 83 του νόμου 2725/99 και η μη ύπαρξη νόμιμης διοίκησης της ΠΑΕ.

Η λήψη απόφασης για την επιβολή κυρώσεων (ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, επιβολή προστίμου, κήρυξη έκπτωτου), αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση, λόγω των διαβεβαιώσεων του δημάρχου Άνω Λιοσίων Νίκου Παπαδήμα, για άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK