Κινείται για νέες μεταγραφές

Κινείται για νέες μεταγραφές

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Τι και αν το πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του. Ο Απόλλων Καλαμαριάς εξακολουθεί να κινείται για απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, αφού ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει εντοπίσει κενά. Ήδη σε φιλικό παιχνίδι με τη Νάουσα, στην πόλη της Ημαθίας, δοκιμάζεται ο Πορτογάλος αμυντικός Ούγκο Καρέιρα. Η απόκτηση ενός στόπερ έγινε πλέον επιτακτική ανάγκη, αφού μετά τον τραυματισμό του Αμπονσά, ήρθε και η αποβολή του Νίκου Παπαδόπουλου του Άβελ και η ομάδα έμεινε με μοναδικό κεντρικό αμυντικό το Σωκράτη Φυτανίδη.

Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι γιατί εξακολουθεί να μένει παροπλισμένος ο Μιχάλης Νικολόπουλος, μία δοκιμασμένη λύση για τους κοκκινόμαυρους. " Θα το δούμε αυτή την εβδομάδα. Μας ταλαιπωρεί κι εμάς και πιστεύω ότι θα βρούμε λύση ", δήλωσε στην ΕΤ3 ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Δαμήλος.

Η μεταγραφική ενίσχυση όμως δεν θα σταματήσει στον Πορτογάλο αμυντικό, αφού αναμένεται εντός της εβδομάδας ένας ακόμα κοινοτικός ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στην επίθεση. Οι "κοκκινόμαυροι" δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα και οι μοναδικές επιλογές είναι ο Μουζαουί και ο Ουέλιγκτον. Εδώ, τίθενται δύο ακόμα ερωτήματα; Υπολογίζει ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς το Δημήτρη Ορφανό; Ίσως ναι αφού συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή έστω και αν δεν αγωνίζεται. Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με το Χρήστο Χριστοφορίδη. Ο Σέρβος προπονητής δεν δείχνει να υπολογίζει στον ομογενή επιθετικό. Γιατί λοιπόν αποκτήθηκε;

Ικανοποίηση για Ομάρι

Μπορεί οι φίλαθλοι του Απόλλωνα να έφυγαν απογοητευμένοι την Κυριακή από το γήπεδο γιατί χάθηκε η νίκη, όμως όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον Ομάρι. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής που έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και εντυπωσίασε με την τεχνική του κατάρτιση. Όταν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα θα βοηθήσει πολύ από την αριστερή πλευρά, όπου ο Απόλλων αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως επιθετικά. Εκτός αυτού θα επέλθει και ισορροπία στην ανάπτυξη της ομάδας, καθώς όταν αγωνίζεται ο Παππάς, ο Απόλλων… γέρνει προς τα δεξιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK