Κίνηση...ματ με Σιλά

Κίνηση...ματ με Σιλά

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ζαν Μαρί Σιλά στην Καλλιθέα. Ο ποδοσφαιριστής, πουέχει μείνει ελεύθερος από τη δικαστική του διαμάχη με τον Εργοτέλη,από τη στιγμή που δεν ευοδώθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καλλιθεώτες για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Σαλευρή, και από τη στιγμή που ο Στόικο Μλαντένοφ αναζητάει μία καλή λύση για τα αριστερά, η συμφωνία ήταν κάτι το φυσιολογικό.

"Πιστεύω να πάω καλά. Η Καλλιθέα είναι καλή ομάδα, πάνω από όλα είναι μια οικογένεια και ήρθα να τη βοηθήσω. Επιπλέον η Καλλιθέα μου προσέφερε περισσότερα χρήματα", δήλωσε ο Σιλά στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperΣΠΟΡ FM". Μάλιστα, ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής διέψευσε κάθε φήμη που τον θέλει να εντάσσεται στο δυναμικό της Καλλιθέας προσωρινά, μέχρι να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι έτσι. Εγώ έκανα συμβόλαιο μόνο με την Καλλιθέα, όχι με τον Παναθηναϊκό. Η Καλλιθέα θα είναι η ομάδα μου για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Δεν είχα καμία επαφή και δεν μίλησα με τον Παναθηναϊκό. Αν πάω καλά και μεταγραφώ σε μια μεγάλη ομάδα αργότερα, είναι άλλο θέμα".

Εξάλλου, ο τεχνικός των "μπλε" δηλώνει ευχαριστημένος από τους παίκτες του, κάτι που τους το τόνισε και στην προπόνηση της Δευτέρας. " Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας. Δείξαμε καλά στοιχεία και είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Αν δεν ήμασταν άτυχοι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά. Συνεχίζουμε έτσι και θα ανέβουμε σίγουρα στη βαθμολογία", δήλωσε ο Μλαντένοφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK