Κίνηση συμπαράστασης από την Αμερική
Ο παλμός της ΑΕΚ είναι δυνατός και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Αμερικής σε μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αντιλαμβάνεται τα προβλήματα οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζουν, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση.
Πιο συγκεκριμένα, οι Αεκτσήδες της Αμερικής ξεκίνησαν προσπάθειες προκειμένου είτε να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να ενισχύσουν με ένα εισιτήριο, είτε να αγοράσουν εισιτήρια (εάν βρίσκονται μακριά) προκειμένου τα έσοδα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πάνε στους παίκτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
“Αντιλαμβανόμαστε πως είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της AEK. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε πενήντα εισιτήρια για τον αγώνα, το Σάββατο με την ΠΑΣ Γιάννινα. Τα εισιτήρια θα διατεθούν από την Π.Α.Ε στης ακαδημίες νέων της ΑΕΚ.
Έτσι δίνοντας την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους παίκτες να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ελπίζουμε ότι και άλλοι θα μας ακολουθήσουν με παρόμοιες κινήσεις. Έτσι ώστε όλοι να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται”.