"Κίτρινο υποβρύχιο"... αραγμένο στο Φάληρο!

Τι ψάχνει η ομάδα της "Πριμέρα" στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στοEuropa Leagueκαι στα ντέρμπι; Γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ισπανία ούτε ένα όνομα παίκτη των "ερυθρολεύκων" που ενδεχομένως να εξετάζουν στο Μαδριγάλ; Ποιος ποδοσφαιριστής είχε ακουστεί πέρσι τον Δεκέμβριο; Όλες οι απαντήσεις στοContra.gr.

"Κίτρινο υποβρύχιο"... αραγμένο στο Φάληρο!

Είναι λογικό τα περισσότερα βλέμματα να πέφτουν πάνω στην Λεβερκούζεν που ξαναστέλνει άνθρωπο στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι της Πέμπτης (24/11, 22.05) του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις. Οι "ασπιρίνες" πέρσι τέτοια εποχή "σφάζονταν" στα ρεπορτάζ με την Τότεναμ για τον Κώστα Φορτούνη.

Πράγματι, οι Γερμανοί τον είχαν σημειωμένο στα μπλοκάκια τους, σκόπευαν να κάνουν κάποια κίνηση, αλλά μετά από μία πρώτη βολιδοσκόπηση για το κόστος του ποδοσφαιριστή την έκαναν με... ελαφρά πηδηματάκια! Θεωρήθηκε υπερβολικό το οκταψήφιο νούμερο που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον διεθνή άσο.

Στα... ψιλά, όμως, έχει περάσει κάποιος άλλος σκάουτ κορυφαίου ευρωπαϊκού κλαμπ που έχει κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις. Ο λόγος για την Βιγιαρεάλ! Προκαλεί εντύπωση η παρουσία των "κίτρινων υποβρυχίων" στο Φάληρο για έναν και μόνο λόγο... Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στη χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εμφανιστεί φέτος στο Καραϊσκάκη άλλες τρεις φορές. Οι τρεις προηγούμενες ήταν στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ, Αστάνα και ΑΕΚ!

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Το Contra.gr έψαξε στην Ισπανία αν οι συχνές επισκέψεις της Βιγιαρεάλ έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον κάποιο ερυθρόλευκου. Η απάντηση που μας δόθηκε ήταν ότι τα "κίτρινα υποβρύχια" κάνουν τέτοια ταξίδια σε διάφορα μέρη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πάνε έχοντας στο μυαλό τους κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα.

Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα η Βιγιαρεάλ είναι μία ομάδα που δεν αφήνει και πολλά να διαρρεύσουν προς τον τοπικό Τύπο. Είναι μία ομάδα που ό,τι κάνει, το κάνει στα... μουλωχτά.

Κακά τα ψέματα, όμως, δεν μπορεί να είναι τυχαία η τέταρτη παρουσία ανθρώπου της στο Καραϊσκάκη μέσα σε δύο μήνες. Προφανώς και κάποιον έχει "σταμπάρει". Προφανώς και κάποιον έχει βάλει στο "σημάδι" και έχει αποφασίσει στο πρώτο μισό της σεζόν να τον παρακολουθεί στενά, να φτιάξει έναν ολοκληρωμένο φάκελο και μετά το τμήμα σκάουτινγκ να τον παραδώσει στο τεχνικό τιμ.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ... ΚΑΣΑΜΙ

Υπάρχει μία λεπτομέρεια στην όλη ιστορία που έχει ίσως τη σημασία της. Και πέρσι η Βιγιαρεάλ είχε μόνιμη θέση στο Καραϊσκάκη. Είχε δώσει το "παρών" στα παιχνίδια με Μπάγερν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ και ΑΕΚ. Πάλι ήταν τέτοια εποχή.

Τότε, το μυαλό πολλών είχε ταξιδέψει στον Φορτούνη. Επειδή ο Κώστας αποτελούσε το hot ονομα του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του στο Champions League και στον α' γύρο του πρωταθλήματος, ήταν λογικό να γραφτεί ακόμα και στην Ισπανία ότι η Βιγιαρεάλ εξέταζε την περίπτωση του Τρικαλινού χαφ. Τελικά ήταν μία φημολογία και τίποτα περισσότερο.

Αντιθέτως, ένα όνομα που είχε "παίξει" για μερικές μέρες στην Ιβηρική ήταν αυτό του Παϊτίμ Κασάμι! Στην Ισπανία υποστήριζαν ότι ο Ελβετός είχε τεθεί στα υπόψη της Βιγιαρεάλ, αλλά όσες φορές τον παρακολούθησαν δεν μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιάστηκαν κιόλας...

Τέλος, κάποιοι δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο η ισπανική ομάδα να εξετάζει κι έναν παίκτη-έκπληξη. Ποιον; Μα έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην "Πριμέρα". Πρόκειται για τον Αλμπέρτο Μποτία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε αυτούς καταλήγει ο Μπέντο με Γιουνγκ Μπόις

News 24/7

24MEDIA NETWORK