Κίτσιου: "Εμείς το παιχνίδι μας στο ντέρμπι"

Οι εκτιμήσεις του Στέλιου Κϊτσιου για τη μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το ρόλο του επί ημερών Τούντορ και τη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Δικέφαλος.

Κίτσιου: "Εμείς το παιχνίδι μας στο ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Την δική του εκτίμηση για το πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΚ απόψε στην Τούμπα έκανε ο Στέλιος Κίστιου με δηλώσεις του στη NOVA. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τo ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα γίνει μπροστά σε πολύ κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Κάποια τέτοια ματς έχουν λείψει καθώς η ΑΕΚ δύο χρόνια δεν ήταν στην Superleague. Τέτοια παιχνίδια κάνουν το πρωτάθλημα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. Εμείς αν είμαστε αυτοί που ξέρουμε και πρέπει, και κάνουμε ένα καλό παιχνίδι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και να είμαστε ουσιαστικοί μπροστά στην εστία της ΑΕΚ. Έτσι πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έλειψε από το πρωτάθλημα. Τώρα η παρουσία της το κάνει πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και θα είναι μία δυνατή αντίπαλος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

Για το παιχνίδι με την Καμπάλα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πολλοί ίσως θεωρούσαν την Καμπάλα μία ομάδα μικρή σε δυναμικότητα αλλά ήταν ένα ματς δύσκολο για μας. Από τέτοια ματς πρέπει να μαθαίνουμε και να κερδίζουμε πράγματα. Θα πρέπει όμως να είμαστε και πιο συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί στα επόμενα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε τα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν και αυτό με την Καμπάλα το ξεχνάμε".

Για το αν είναι έτοιμος ως ομάδα ο ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία καινούρια ομάδα και βρίσκεται διαρκώς σε μία διαδικασία προόδου. Έχουμε κάνει αρκετά βήματα από τότε που ξεκινήσαμε φέτος, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά και προσπαθούμε όλοι να βελτιωθούμε όσο μπορούμε περισσότερο. Μέσα από τα παιχνίδια έχουμε πάρει πολλά μαθήματα. Συνεχώς ο προπονητής μας μαθαίνει καινούρια πράγματα για το πως πρέπει να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο, πάνω στην τακτική και σε άλλα θέματα. Νομίζω στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι".

Για την παρουσία του σε διάφορες θέσεις στην ενδεκάδα: "Δεν έχω πρόβλημα είτε παίζω δεξιά, είτε αριστερά. Ο προπονητής στο γήπεδο συνέχεια μας βοηθάει και μας δείχνει πολλά πράγματα. Προσπαθεί να μας καθοδηγήσει και να μας δείξει πως πρέπει να κινούμαστε. Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα όπου κι αν παίζω. Πάνω – κάτω είναι το ίδιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK